Крадци задигнаха 1500 лв., предназначени за лечението на момче с

...
Крадци задигнаха 1500 лв., предназначени за лечението на момче с
Коментари Харесай

Без капка срам крадци задигнаха пари, събрани за лечение на болно момче

Крадци отмъкнаха 1500 лева, предопределени за лекуването на момче с детска церебрална парализа. Болното дете е от Горна Митрополия и се споделя Антонио Антонов, а сумата била събрана от дарения.

Освен към 1500 лева на монети, апашите отмъкнали и преносимия компютър със схемата за поддържащото му лекуване. На 30 декември вечерта крадците прескочили гаражната врата, избегнали кучетата на двора и се вмъкнали в къщата, предава Би Ти Ви. Обирджиите разкрили торбите с монети, събрани в последния работен ден от кутии за дарения и ги взели. 19- годишният Антонио Антонов до неотдавна бил в инвалидна количка. От три години се лекува в Русия, където му присаждат стволови кафези, и към този момент е на крайници.

" Само да върнат компютъра, тъй като вътре е цялата информация за мен, схемата ми е вътре... По тая скица преди да потегли за Москва пия едни хапчета ", прикани Антонио. Полицията работи по случая, а Антонио би трябвало да замине за Москва през февруари. Остават му 3 от общо 12 хоспитализации с цел да приключи лекуването, с което фамилията се оправя само посредством дарения.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР