Крадци влязоха в дома на партньора на бразилската футболна звезда

...
Крадци влязоха в дома на партньора на бразилската футболна звезда
Коментари Харесай

Обирджии нахлуха в дома на партньора на бразилската футболна звезда Неймар, каза тя в социалните медии

Крадци влязоха в дома на колегата на бразилската футболна звезда Неймар и взеха родителите й за заложници рано във вторник сутринта, Бруна Бианкарди, майката на момиченцето на Неймар, написа в доказания си акаунт в Instagram

От Асошиейтед прес, 7 ноември 2023 година, 19:15 ч.

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО -- Крадци влязоха в дома на колегата на бразилската футболна звезда Неймар и взеха родителите й за заложници рано сутринта във вторник, написа Бруна Бианкарди, майката на момиченцето на Неймар, в доказания си акаунт в Instagram.

Местните медии оповестиха, че домът се намира в Котия, град в столичния регион на Сао Пауло, и че един от тримата въоръжени крадци, комшия на родителите на Бианкарди, е бил арестуван.

< p class= " Ekqk nlgH yuUa lqtk TjIX aGjv " > Новини R7 оповестиха, че триото упорито е питало къде са Бианкарди и нейното момиченце. Бианкарди сподели в Instagram, че тя и щерка й към този момент не живеят в къщата.

Онлайн новинарското издание G1 заяви, че родителите на Бианкарди са били вързани и със запушена уста и че нападателите са избягали с първокласни портмонета, часовници и бижута. Записи от охранителни камери разкриват, че колата за бягство е била благосъстоятелност на комшия, който споделил на управляващите, че я е дал назаем на сина си. 20-годишният юноша скоро бе открит и призна за грабежа, заяви G1.

„ Материалните движимости са открити, значимото е всички да са добре и че забърканите хора се откриват “, написа Бианкарди. Неймар също оплака офанзивата против личния си акаунт в Instagram, без да даде детайлности.

Водещи истории

Резултати от измерването на абортите и марихуаната в Охайо

7 ноември, 11:01 ч.
Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР