КПКОНПИ внася искове в окръжните съдилища в страната за отнемане

...
КПКОНПИ внася искове в окръжните съдилища в страната за отнемане
Коментари Харесай

КПКОНПИ внася искове за отнемане на имущество на стойност над 4 млн. лв.

КПКОНПИ внася искове в окръжните съдилища в страната за лишаване на нелегално добито имущество на обща стойност 4 388 318, 62 лева В цената е включена цената на 6 недвижими парцела и 10 моторни транспортни средства.

Срещу Костадин Тодоров се внася иск на обща стойност 3 427 993,10 лева в Софийски градски съд. Претендира се и лишаване на един неподвижен парцел. Проверката против Тодоров е почнала след привличането му като обвинен от прокуратурата за това, че е избегнал заплащане на данъчни отговорности в изключително огромни размери и при воденето на счетоводството е съставил документи с погрешно наличие.

В Софийски градски съд се внася иск против Андрей Билярски на стойност 547 015,07 лева, като в него е включена цената на 2 недвижими парцела и 3 моторни транспортни средства. Билярски е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за подкупи и основаване на документи с погрешно наличие. В групата са взели участие и длъжностни лица (полицаи).

В Окръжен съд – Кюстендил се внася искова молба против Стоян Георгиев на стойност 106 378,33 лева Включена е и цената на 2 моторни транспортни средства. Георгиев е с обвиняване от прокуратурата за имотни измами, даване на платежни услуги без позволение, както и за произвеждане и разпространяване на опиати.

В Окръжен съд – Пазарджик се внася иск против Деяна Бусарова на стойност 116 763 лева В желае е включена цената на 3 недвижими парцела и 3 моторни транспортни средства. Проверката против Бусарова е почнала след обвиняването й от прокуратурата за осъществяване на покупко-продажби с парични средства, за които е знаела, че са добити от тежко съзнателно закононарушение.

В Окръжен съд – Русе се внася искова молба против Иво Йорданов на стойност 103 297,67 лева Претендира се и лишаване в интерес на страната на 2 моторни транспортни средства. Йорданов е упрекнат от прокуратурата за съучастничество при похищение на две лица.

В Окръжен съд – Ямбол се внася иск против Саид Саидов на стойност 86 871,45 лева Той е упрекнат от прокуратурата за трафик на хора за осъществяване на развратни дейности в гр. Ямбол и в Кралство Нидерландия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР