КПКОНПИ и председателят й Пламен Георгиев крият два месеца резултатите

...
КПКОНПИ и председателят й Пламен Георгиев крият два месеца резултатите
Коментари Харесай

Георги Георгиев пред Фрог: КПКОНПИ крие два месеца резултатите от проверката на Пеевски

КПКОНПИ и ръководителят й Пламен Георгиев крият два месеца резултатите от инспекцията на Делян Пеевски. Това стана ясно от думите на водачът на гражданско придвижване БОЕЦ Георги Георгиев, който бе поканен да участва на конференция на тематика „ Европейски практики и благоприятни условия за противопоставяне на корупцията “ през днешния ден в София под патронажа на президента Румен Радев.
„ По време на конференцията изявление имаше Пламен Георгиев и по време на изреждането на триумфите на антикорупционното звено аз взех думата, като го попитах какво се случва със сигнала на БОЕЦ за инспекция на Делян Пеевски. Залата реагира на това мое включване и бяха заложени още спомагателни въпроси “, описа Георги Георгиев.

Принуден да отговори, Пламен Георгиев обявил, че инспекцията е завършила, като резултатите от нея ще бъдат оповестени на изключителна конференция идната седмица.

„ Сигналът е подаден през първия работен ден на новото антикорупционно звено и е с входящ номер 001. Според Пламен Георгиев инспекцията е лишила три месеца, а сигналът е подаден преди пет. Не бе даден отговор на въпроса за какво са крили резултатите от нея цели два месеца “, добави Георги Георгиев.

Целият сигнал можете да видите ТУК.

Любопитна детайлност е, че след изявлението на водача на БОЕЦ, при него отишли огромна част от присъстващите, с цел да го поздравят, че е притиснал в ъгъла Пламен Георгиев. Въпросите на Георги Георгиев във връзка инспекцията на Делян Пеевски действително са се трансформирали в събитието на форума. " Когато споделих на шефа на антикорупционния орган да спре с това двуличие, цялата зала притихна. Муха да бръмне, щеше да се чуе. Всички гледаха и не знаеха по какъв начин да реагират ", означи той пред екипа на Фрог. Наша инспекция демонстрира, че нито една от пеевските медии не е отразила питането на водача на БОЕЦ. Той е песимистичен, че Пламен Георгиев ще оповести обществено резултатът от инспекцията на Пеевски-как от притежател на един остарял " Опел " се е трансформирал в най-богатия човек в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР