Козлодуйчани останаха потресени от извратена гледка в самия център на

...
Козлодуйчани останаха потресени от извратена гледка в самия център на
Коментари Харесай

Шок и ужас в Козлодуй! Чисто гол чичка само по патлак се навърта край детска кухня

Козлодуйчани останаха потресени от извратена панорама в самия център на града, оповестява BulNews.bg. Чисто гол мъж най-невъзмутимо си развява онази работа на обществено място. Човек на междинна възраст е бил видян от свои съграждани. Те неотложно извадили телефони и го снимали, след което разпространиха фрагментите в обществената мрежа. На тях се вижда по какъв начин мъжът напълно умерено си седял на шофьорската седалка на колата си както майка го е родила. Явно огромните горещини свалили всички облекла и задръжки на въпросния козлодуйчанин. Фотосът демонстрира, че въобще не му дреме и той несмущаемо си цъка в телефона до момента в който чака на сянка в колата си си.

Снимката за рекордно малко време събра разнородни мнения. Някои от хората безусловно се присмяха на решението му да се покаже на съгражданите си в естествен тип, а други желаеха да бъде разпознат и линчуван.

„ Извратен стар простак, по какъв начин може такова нещо. Едва ли се съблякъл тъй като е доста топло, съгласно мен това е за. Но се надявам да си откри майстора! “, пишат козлодуйчани под скандалния кадър.

„ Представям си да го види някои татко, които в този миг води щерка си за ръчичка “, написа гневна жена, а друга добавя, че в случай че го бях видяла цялостен град нямало да му помогне. Част от коментиращите пък бързо му сложиха диагноза и го пратиха към психиатрията.
Факт е, че жегите в края на предходната седмица бяха непоносими. Това обаче не може да е опрощение за сходно скандално държание.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР