КозирогПрочетете ощеМоже да се наложи да обърнете повече внимание на

...
КозирогПрочетете ощеМоже да се наложи да обърнете повече внимание на
Коментари Харесай

Какво очаква Козирог, Водолей и Риби през месец МАЙ

Козирог
Прочетете още
Може да се наложи да обърнете повече внимание на персонален проблем, който може да сте пренебрегнали, или може да ви накара да се почувствате още по-разочаровани. Възможно е също да има промени в работата, само че поддържайте позитивна настройка, с цел да можете да се отървете от всяка спънка. Може също по този начин да намерите нов източник на мотивация или ентусиазъм в работата. Вашите средства ще бъдат употребявани за покриване на пътни разноски този месец.

 

Водолей

Възможно е да има някои недоразумения с колегата ви, тъй че би трябвало да се опитате да бъдете по-търпеливи. Ще има благоприятни условия за нови начала, като среща с нови другари или пускане на нов план или начинание. Вложете сърцето и душата си в това, което решите да започнете, и можете да се насладите на преимуществата през идващите месеци. Доколкото е допустимо, стойте надалеч от схемите за бързо печалбарство.

 

Риби

Това е превъзходен месец да посветите силата си на своите ползи и пристрастеност. Уверете се, че сте заобиколени от добра компания, която ще ви поддържа, и ще бъдете по-успешни в заниманията си. Въпреки че може да има закъснение в постигането на задачите ви, значимо е да продължите. Този месец ще постигнете обилни облаги и ще спечелите доста пари. Това се дължи на правенето на още няколко вложения, които имат солидна аргументация.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и таен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР