Козирогът е може би най-стабилният знак в зодиака. Асоциациите и

...
Козирогът е може би най-стабилният знак в зодиака. Асоциациите и
Коментари Харесай

Късметлийски цветове за зодия Козирог

Козирогът е може би най-стабилният знак в зодиака. Асоциациите и названията, които свързваме с него, са конструкция, създаване, зрялост, дисциплинираност, ред. Този знак се ръководи от планетата Сатурн и на него дават отговор землисти цветове като кафявото, графитът, сивото и черното. Тези цветове оказват помощ на Козирога да открие своите мощни страни. Те са неутрални и акцентират традиционализма и консервативността на този знак, неговият удобен метод към живота.

Кафявият цвят е късметлийски за Козирога

В историческият му смисъл, кафявото е символизирало нисшите съсловия, защото в древността такива са били облеклата на варварите. По-късно монасите от францисканския медал носели подобен цвят расо, аз да символизират своят покорност и беднотия.

Днес този цвят е знак на естественото, органичното, земното. Тъмнокафявият колорит се свързва с разкош и високо качество. Съчетава се добре със зелено и оранжево.

Сивият цвят носи шанс за зодия Козирог

 Сив цвят

Сивото се получава като композиция на черно и бяло. Този временен цвят е повсеместен и по тази причина се комбинира елементарно с множеството цветове. Интериорните дизайнери го обичат. Тъмно кафявото и мрачно сивото добре си импонират с него. Съчетанието с розово е изключително ефектно.

Черният цвят притегля шанс

Черното е най-тъмният цвят, който всмуква светлината. Той е хроматичен цвят, няма нюанс. Тази боя е измежду първите, употребявани в древността за изкуство - рисуването е станало за първи път с този цвят.

В исторически проект се асоциира със злото и гибелта. В Египет обаче е напълно позитивна асоциацията с черния цвят.

Днес се счита за изострен цвят, който съставлява изтънчеността, загадъчността, чувствеността, само че и увереността. Елегантност, разкош и висока класа е възприятието, създавано от черния цвят. Той е постоянно съвременен и добре се вписва с визията за зодията.

 Черният цвят носи шанс за Козирога

Лилавият цвят е късметлийски за Козирог

Може да се каже, че късметлийски цвят за Козирога е и лилавият цвят. Комбинацията на синьо и алено при този знак съчетава възприятията на непоклатимост и честност, присъщи за Козирога, по тази причина могат сполучливо да показват тези свои качества посредством него.

Тъмните спокойни цветове в пастелни нюанси са доста подобаващи цветове за Козирога, тъй като акцентират характера им, който не обича показността и екстравагантността.

Вижте още:

- Кариера за Козирог;

- Талисмани за Козирог;

- Съдбата на зодия Козирог;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР