Който твърди, че ДБ е искала парчета от баницата, лъже.

...
Който твърди, че ДБ е искала парчета от баницата, лъже.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Който твърди, че ДБ е искала парчета от баницата, лъже

Който твърди, че Демократична България е желала части от баницата, лъже. И лъже съгласно личните си примитивни показа за разпределение на дялови участия във властта и партийни планове.

По този метод съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов отговори посредством пост в обществените мрежи на нападките на водача на " ИТН " Слави Трифонов, които той насочи през вчерашния ден.



Иванов добави още, че " само в името на отделяне на ръководството от корупционния картел към Сараите ", Демократична България е обмисляла поддръжка за мандат на Има Такъв Народ, макар разликите, само че от партията са упорствали за три кардинални положения: годен ангажимент с подробна стратегия от съответни дейности за битка с корупцията и отвоюване на институциите, оформяне на ясна парламентарна настройка, чиято формула да подсигурява, че ръководството и решенията в Народното събрание няма да зависят от Движение за права и свободи и ГЕРБ, както и лъчение на " мощен екип от потвърдени бойци, на които може да се има доверие да осъществят тази голяма задача ".

Според него обаче това, което е последвало, е доказателство, че тематиката за Движение за права и свободи е " най-малкото неуместна за управлението на Има Такъв Народ ".

" Ако въобще бъде потърсена наша поддръжка по някакъв сериозен метод, партиите от обединението и парламентарната група ще оценят оферти състав на Министерски съвет, програмните поръчки и очертаващото се парламентарно болшинство и групово ще вземем решение за последващите си дейности в полза на страната и гласоподавателите ", се споделя още в изказването на съпредседателя на " Демократична България ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР