Който и да попитате, той ще ви каже, че всички

...
Който и да попитате, той ще ви каже, че всички
Коментари Харесай

Зодиите, които са несериозни в любовта

Който и да попитате, той ще ви каже, че всички взаимоотношения изискват старания. Не можете да очаквате връзката да е сполучлива, в случай че не влагате никаква сила в нея. А ето кои са зодиите, които са склонни да „ плуват по течението ” в любовта.
1. Овен Овенът е привикнал да носи „ няколко дини под мишница ” с всичките си задължения и познати, тъй че връзката им постоянно остава подценявана. Този знак сигурно ще не помни да попита колегата си по какъв начин е или какво се случва в работата. Не, че не се интересува, само че в случай че няма забележими проблеми, просто не си прави труда.
2. Близнаци Близнаците са склонни да слагат огромна част от фокуса си върху „ тук и в този момент ”. За тях може да бъде мъчно да вършат някакви проекти за бъдещето с колегата си. Едно от най-големите провокации, които Близнаците срещат в любовта, е фактът, че им е мъчно да останат отдадени на едно нещо за дълго време. Фокусът им се разминава и има моменти, когато би трябвало да създадат избора дали да се съсредоточат върху своите потребности или тези на колегата си.
3. Стрелец Стрелците просто одобряват, че всичко е наред, а в случай че не е – да става каквото е писано. Те могат да бъдат непоследователни – в един миг обръщат доста внимание на колегата си, а в идващия го пренебрегват. Извинението също е нещо, което Стрелците мъчно преглъщат, тъй че даже и да бъркат, няма да кажат, че съжаляват.
4. Водолей Водолеите могат да са пъклен ангажирани в работата или плановете си, само че дребните неща, които поддържат хората свързани, не са приоритет за тях. Водолеите са извънредно самостоятелни и са привикнали да се грижат за себе си, тъй че могат да не вземат поради потребностите на колегата или какво е належащо за поддържането на връзката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР