Който и чуждестранен клуб да опита да привлече Филип Кръстев

...
Който и чуждестранен клуб да опита да привлече Филип Кръстев
Коментари Харесай

Агентът на Филип Кръстев: Който иска да го привлече, трябва да плати голяма сума

Който и задграничен клуб да опита да притегли Филип Кръстев през зимата, ще би трябвало да извади много огромна сума. Цената, сложена на играча от " Сити Груп ", е над 4 милиона евро. Това призна пред " Тема Спорт " сътрудникът на Кръстев Николай Жейнов.

Преди 10-ина дни двамата бяха в Манчестър, където Кръстев мина медицински прегледи. Там той получи и отчет за представянето си през годината в Левски.

Мениджърът пък разкри, че " Сити Груп " желаят да удължат договора на Кръстев, и добави, че от компанията са ги уведомили за сериозен интерес от други клубове към клиента му.

Кръстев дойде на " Герена " при започване на 2022-ра. До момента той е бил на терена със синята фланелка в общо 39 мача във всички шампионати, като в тях е отбелязал 9 попадения. През есента националът бе водещият голмайстор на Левски.

Филип изигра 17 турнирни дуела, в които осъществя 5 попадения. Участва в 1 среща за Купата на България, в конфликта за Суперкупата, както и в четирите срещи на отбора в Лигата на конференциите, в които се разписа един път.
 Ред е на Гърция: Панатинайкос желае Филип Кръстев
Ред е на Гърция: Панатинайкос желае Филип Кръстев

Щял да реши проблемите на " детелините " в средата на терена

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР