Който е пазил диета, знае колко дълъг и мъчителен може

...
Който е пазил диета, знае колко дълъг и мъчителен може
Коментари Харесай

Девет продукта, които стопяват мазнините от от тялото – хем са вкусни, хем не се подлагаш на глад и лишения

Който е пазил диета, знае какъв брой дълъг и непосилен може да бъде процесът по загуба на тегло. Още по-трудно е, когато в близост има толкоз доста разнообразни деликатеси, които притеглят с внимателен мирис и примамващ усет. Уви, с течение на времето изобилният банкет на храна води до доста непривлекателни гънки. Но строгите диети и рестриктивните мерки върху храната скапват настроението ни и въздействат отрицателно на здравето ни.
Не се тормозете, ние ще ви кажем какво би трябвало да ядете, с цел да останете стройни, без да наддавате. Тези 9 храни безусловно изяждат мазнините!Топ 7 на най-полезните храни от родната ни кухняВсе повече хора стават последователи на природосъобразния метод на живот.
В търсене на безконечното здраве…Jan 13 2019vijti.com

Изгарящи мазнините храни:
Яйца
Просто имайте поради, че те би трябвало да бъдат сварени. Можете да ги приготвите твърдо сварени или рохки – по този начин те са доста нежни и резервират най-полезните си съставки. Това ядене е положително за облекчаване на глада и не способства за увеличение на тежестта.
Ако не харесвате яйца за закуска, включете ги в следобедно или вечерно меню. Яйцата съдържат доста витамини и минерали, нужни за човешкия живот. Едно яйце съдържа 15% от дневния банкет на протеини.

Кисело зеле
То може да служи като допълнение към ястия, както и като независимо ястие.
Има забавно свойство: тялото се нуждае от доста повече сила, с цел да усвои този артикул, в сравнение с е силата, която се съдържа в зелето. В по този начин приготвеното зеле има голямо количество фибри, то облекчава запека, който постоянно изтезава хора, пазещи разнообразни диети.
В киселото зеле се съдържа огромно количество витамин С, което значи, че ще помогне за отбягване на настинки. Освен това киселото зеле усъвършенства производството на здрави кафези в организма, понижава равнището на нездравословния холестерол. Киселото зеле съдържа също антоцианини – антиоксиданти, които забавят процеса на стареене, изключително на мозъка.

Печени картофи
В картофа има доста малко калории, печените картофи се всмукват и отделят от тялото, без да оставят следи от тежест в стомаха. Пектиновите субстанции оказват помощ на организма да се отърве от нездравословните субстанции. Високото наличие на калий в печените картофи е положително за мускулите – в случай че има недостиг на калий, се появяват гърчове. В допълнение, кората на печените картофи усъвършенства мъжката потентност.

Печени картофи с парче бекон, пресни зеленчуци или нискомаслено сирене са чудесна опция за закуска.

Класическото кисело мляко
Подходящо е единствено, в случай че наличието на мазнини в него е не повече от 2%. Киселото мляко съдържа калций, протеини и усъвършенства чревната микрофлора. Тъй като киселото мляко е ферментирало, то е по-подходящо за хора с нетърпимост към лактоза, в сравнение с пълномаслено мляко и други млечни артикули.

Артишок
Този зарзават не съдържа нищо нездравословно или висококалорично. Съчетава се добре както с протеини, по този начин и с въглехидрати. Редовната му приложимост дава натурален надзор върху калорийното наличие на храната. Артишокът е отличен източник на фибри.

Фасул
Особено добър за намаляване е аленият фасул. Този елементарен и на ниска цена артикул е склад на елементарно смилаеми растителни протеини, минерали и витамини. Но малко хора знаят, че той е доста ефикасен и в намаляването на тежестта. Бобът, заради огромното количество диетични фибри, усъвършенства храносмилането и служи за предварителна защита на продължителен запек.

Бадеми
Според доста диетолози тайната на сполучливата загуба на тегло е честото и разделно приемане на храна през целия ден, което оказва помощ за попречване на преяждането вечер. Бадеми с пресни плодове – най-хубавата закуска, тъй като тези ядки са богати на фибри.

Маслини
Този артикул оказва помощ за нормализиране на работата на стомаха и надзор на тежестта. Десет маслини дневно или една супена лъжица зехтин оказват помощ за възстановяване на абсорбцията на мазнини и соли, както и за унищожаване на токсините.

Стафиди
Тези сушени плодове също прелестно ни избавят от мастните натрупвания. Като добавка към диетата можете да извършите вкусно сладко от стафиди. За да го приготвите, смелете 100 гр. стафиди и сушени кайсии, 400 гр. сушени сливи, 200 гр. шипки, прибавете мед и яжте по една супена лъжица от сместа два пъти дневно.

Тези артикули имат нискокалорийно наличие и заради характерностите си спомагат за бързото асимилиране на храната, превръщането й в енергиен и витаминен комплекс, само че не водят до отсрочване на мазнини. Ако ги консумирате постоянно, няма да почувствате апетит и по тази причина ще ядете по-малко.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР