Който е нарушавал законите на страната и е извършил престъпление,

...
Който е нарушавал законите на страната и е извършил престъпление,
Коментари Харесай

Нинова иска до подсъдимите олигарси да седнат подсъдимите политици

Който е нарушавал законите на страната и е направил закононарушение, би трябвало да носи отговорност. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по тематиката за акциите в Агенцията за българите в чужбина. Защо едвам в този момент, недоумява тя.

Имало е сигнали от родни служби и френски медии, само че у нас е нямало реакция по тази тематика. Този случай й приличал на метода, по който ГЕРБ постъпили с Петър Москов . Като стана напечено, Борисов го хвърлил на кучетата, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова желае и държавното управление да си понесе отговорността. Не законът, а приложението на закона е отговорно , счита лидерът на алените и уточни, че това е образец за модел на прехода.

Корнелия Нинова разяснява и арестите на олигарсите. И това й припомня на предишното от 2010, когато Национална агенция за приходите показваше парцелите на милионерите. Какво стана оттогава, пита водачът на столетницата. Не е ли това реплика на битка с корупцията, недоумява Корнелия Нинова.

По думите й на едните се повдигали обвинявания, а за Кирил Домусчиев се прави специфичен закон да му опрости задълженията, на Георги Гергов се давали над 40 милиона лв. за Дупката във Варна. Това е реплика , сподели тя.

Нинова щяла да повярва за същинска битка с корупцията, когато на правосъдната пейка до подсъдимите олигарси седнат подсъдимите политици.

Кого залъгваме, пита соцводачът.

Тя захапа премиера, че преди време взел семейство Баневи в делегация в Катар. Кога ще си приказваме за Цветелина Бориславова и приватизацията на СИБАНК и Пампорово, попита и водачът на социалистите.

Нинова изиска диалог за целия преход и приватизацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР