, която носи гордо побелелите си коси и несъмнено изглежда

...
, която носи гордо побелелите си коси и несъмнено изглежда
Коментари Харесай

Назаем от стила на Анди Макдауъл: 10 елегантни шопинг находки от намаленията

, която носи гордо побелелите си коси и безспорно наподобява ужасно, още веднъж сподели какъв брой изискан може да бъде. Напоследък при всяка своя по-официална поява – било то в предаване, на събитие или на аления килим, актрисата избира елегантността на костюмите. За присъединяване си в The Today Show тя беше заложила на черен костюм от три елементи (да, елеците към момента са супер актуални) в композиция с бяла риза, дълго черно палто и изискани токчета. Един безусловно типичен тоалет, който постоянно наподобява безупречно. Неведнъж това ни го е доказвала и, която единствено преди дни завоюва „ Златен глобус “ за ролята си във кино лентата „ Тар “.
               

Само няколко часа по-късно Анди Макдауъл се появи на премиерата на сериала The Way Home в Ню Йорк, още веднъж с черен костюм, като този път той беше с украсен с капковидни кристали, добавяйки нотки искра към тази класика, и вместо риза беше поставила бяла поло блуза. По този метод виждаме по какъв начин костюмът може да бъде приспособен за всевъзможен мотив – от офис облеклото до изтънчено събитие.
               

Преди броени месеци дългогодишната муза на L'Oréal Paris се появи на празненство на френския козметичен бранд в Париж, като там още веднъж се открои с, само че този път в блестящо и наситено синьо. Актрисата за следващ път беше добавила класическа бяла риза, а светлият колан към талията освен бе в звук с нея, само че и наблягаше доста тънко силуета, с цел да наподобява по-женствен. Да, същинско ентусиазъм е Анди Макдауъл! Затова и в галерията ни ще откриете няколко страхотни шопинг находки и то от пониженията, с които може да постигнете нейната визия. 

 

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР