Коя дама, която уважава се, би отишла на море сама

...
Коя дама, която уважава се, би отишла на море сама
Коментари Харесай

Развр@тница! Натали Трифонова в „сандвич” от мъже на море. Двама наведнъж я „клатят”, а единият е женен

Коя дама, която почита се, би отишла на море сама с двама мъже?! Е, Натали Трифонова го направи, с което за следващ път сподели, че не е от най-недостъпните дами. Всъщност е от тези, които нямат проблем с полигамията.

Русокосата хала е на отмора с сътрудниците си от БТВ Димитър Тасев и Ивайло Везенков. На всичкото от горната страна първият е женен и по този начин заплашва брака му., може да разбие едно семейство.

На Натали обаче не й пука за никого, с изключение на за себе си. Макар да е към този момент на 30 година, тя си остана същият лакомец и двуличник, никакво духовно развиване, да не приказваме какъв брой елементарно „ пуска ” на мъжете.

Говори се, че на тази отмора водещата на „ Култ ” развратничи и с двамата по едно и също време. Те основават тройка, която се радва на скотски наслаждения до дъно.

За да покаже още по-голямата си дивотия и лековерие, Натали разгласява видео от морето. Там е по бански, чиято долница е вид прашки. Цялата й задна част лъсна, само че нея това не я тормози.

Трифонова към този момент е на години, в който би трябвало да търси брак и деца, а тя продължава със инцидентния секс. Типично за жена, намърдала се в малкия екран единствено посредством външния си тип и може би още нещо...

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Натали Трифонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР