Кой въпрос на БСП ви се стори интересен, че да

...
Кой въпрос на БСП ви се стори интересен, че да
Коментари Харесай

Марешки: БСП с Корнелия Нинова прави управлението на ГЕРБ до безкрайност

Кой въпрос на Българска социалистическа партия ви се стори забавен, че да си губим времето. Това запита реторично водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки във връзка вчерашното чуване на премиера Бойко Борисов в Народното събрание по искане на опозицията.

В предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия той сподели, че Българска социалистическа партия питали за икономическия пакет за справяне с рецесията.

" Разбирате ли какъв брой е смешно това! За този въпрос, без никаква конкретика, се събрахме 200 и какъв брой индивида, с цел да може Корнелия да има 5 минути популярност. И нищо не произлезе от това съвещание ", разяснява Марешки.

" Българска социалистическа партия с Корнелия Нинова прави ръководството на ГЕРБ до безконечност ", означи още Марешки.

Той насочи рецензия и към евродепутатите на Българска социалистическа партия и като цяло, които не вършели нищо.

" Елена щеше и да желае смяната, изпокриха се като мишки. Ако бяха влезнали хора като мен, Салвини или Люпен щеше да има радикални решения ", счита той.

Относно искане да не се подхващат други вложения в армията, до момента в който не отмине рецесията с COVID-19 политическият водач сподели:

" Модернизацията на армията би трябвало да стартира тогава, когато оправим бедността. Първо оправяме хората, след това железата. Ние не можем да харчем желена, да си разрешаваме партиите да харчам милиони дотации. Ние ще ги натиснем депутатите да не получават дотации, до момента в който има един бедстващ човек или компания ".

Относно мярката 60/40 Марешки сподели, че може да има корекции единствено при избрани случаи и помощта да е 80/20

" Бизнесите си го споделиха ясно, че 60/40 за тези – да, за тези – не. За тези,  които не става, за тях се прави корекции. Да, малко в допълнение изпитание на администрацията, само че може да се направи ", изясни водачът на ВОЛЯ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР