Кой ще управлява България ще бъде най-важният въпрос в деня

...
Коментари Харесай

Кой ще управлява България?

" Кой ще ръководи България " ще бъде най-важният въпрос в деня на изборите и защото отговорът му няма да бъде доста елементарен, по няколко канала - dnevnik.bg, capital,bg, facebook и youtube. Излъчването стартира от 18 ч. в неделя и в него ще вземат участие няколко десетки индивида с друг бекграунд и фокус. Te ще предложат свободни и самостоятелни гледни точки, без никакъв филтър, който да ги направи комфортни за властта.

Обикновено в деня на вота количеството информация и разнообразни гледни точки са толкоз доста, че даже за човек, който се интересува от политика е мъчно да се ориентира. Понякога даже това е и задачата - хората да не схванат какво в действителност се случва. В живото предаване на " Дневник ", ще бъде събрано най-важното, тъй че всеки да има визия какво става в деня, който предопределя идващите месеци, а може би и години в държавното ръководство.

Залогът този път е огромен.

Независимо от съответния резултат, изборите в неделя могат да донесат смяна на досегашното статукво. Възможно е ГЕРБ и Движение за права и свободи да нямат болшинство, a патриотичните патерици на ръководещите са на ръба 4-процентовата преграда съгласно социологическите прогнози. Това значи и, че в идващия парламент ще има доста по-разнородна съпротива, което ще направи настоящето изцяло безотговорно ръководство доста по-трудно.
В Народното събрание се чака да влязат сред 5 и 7 политически сили, а точната им настройка остава сложна за прогнозиране - пандемията прави изборната интензивност непредвидима, а и вотът за чисто нови обединения като " ИТН " на Слави Трифонов е нерешителен, защото още не са формирали твърди ядра. Изборното студио на " Дневник " стартира в 18:00 часа на 4ти април и ще бъде налично на всички устройства на страниците на " Дневник " и " Капитал " , както и във Facebook профилите им - и . За още настояща информация, може да се включите в събитието . Част от гостите на студиото в изборната вечер
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР