Кой ще изиграе следващия Джеймс Бонд? На този въпрос още

...
Кой ще изиграе следващия Джеймс Бонд? На този въпрос още
Коментари Харесай

Защо Даниел Крейг за малко да се размине с ролята на Бонд

Кой ще изиграе идващия Джеймс Бонд? На този въпрос още най-малко няколко месеца няма да получим безапелационен отговор, въпреки в общественото пространство да се повтарят настойчиво няколко имена.
 Арън Тейлър-Джонсън, хипотетичната среща с Барбара Броколи и това ли ще е новият Джеймс Бонд
Новият Джеймс Бонд - епизод следващ...

Арън Тейлър-Джонсън е следващото име, което се спряга за сътрудник 007

Предишният също е бил на косъм да не получи ролята по изненадваща причина. Говорим за Даниел Крейг, който беше сътрудник 007 от 2006 година до, който излезе на екран през 2021 година

В ново изявление Мартин Кембъл, който режисира първия филм с Крейг " Казино Роял " признава, че е имал някои запаси във връзка с артиста. " Той беше в действителност първокачествен артист, в това няма подозрение, " споделя Кембъл пред Daily Express.
 Снимка 565420

" Факт е обаче, че Шон Конъри, Роджър Мур, Пиърс Броснан наподобяват като обичайния Бонд. Всички те са красиви мъже, секси и атрактивни за дамите, и така нататък Даниел беше по-грубоват и ръбест, не типичният красавец. "
 Снимка 548124

С две думи очевидно Крейг не му се е сторил задоволително хубав. Кембъл обаче прецизира, че в следствие не съжалява за избора, който той, продуцентите и кастинг шефът са създали. Той добавя, че е трябвало всички да вземат единомислещо решение, което ни разкрива дребна част от това какъв брой комплициран в действителност е кастингът за един.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР