Кой от настоящите политици олицетворява днес Левски. Кой е най-близо

...
Кой от настоящите политици олицетворява днес Левски. Кой е най-близо
Коментари Харесай

Водачът на листата в Кърджали на Изправи се!Мутри вън! Максим Генчев: Делян Пеевски е новият Левски!

Кой от актуалните политици въплъщава през днешния ден Левски. Кой е най-близо до тази реликва?

Колкото и да е парадоксално актуалният Левски в моите очи наподобява на Делян Пеевски.

Вие се шегувате?

Да, той като притежател на телевизия единствен прояви възрожденското си възприятие. За вас шокиращо, за мен-позиция. Няма сходна персона на политическата ни сцена, който да има задачата на Левски. Разбира се, Делян Пеевски няма общи черти с Дякона, само че в съответния случай той прояви възрожденския си дух, а не Вяра Анкова.

Той ви спомага по този начин ли?

Не, ние не сме в един кръг. Не съм се срещал с него в никакъв случай. Делян Пеевски е доста висок като благосъстояние, с цел да желая аудиенция...Аз не съм политическо лице, а елементарен режисьор. Да, бих желал да се срещна с него, да беседваме....Това е добра концепция. Аз съм сигурен, че в него има нещо положително. Той за мен има добра, патриотична душа. Пеевски може да е предприемач, да си прави "Lafki ", в тази ситуация обаче сподели, че неговото патриотично възприятие е изкушено. Ако той самият не е родолюбец, няма да пусне тоя филм.

( ).

Максим Генчев е лидер на листата на коалиция “Изправи се! Мутри вън!” от квотата на “Отровното трио”; персонален избор е на адв.Николай Хаджигенов. Беше деен участник в митингите през 2020 година. Мая Манолова от същата коалиция призна: “Аз предложих Пеевски за началник на ДАНС”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР