Кой не обича лютиви чушки в буркани? Тази разядка е

...
Кой не обича лютиви чушки в буркани? Тази разядка е
Коментари Харесай

Лютиви чушки в буркани – изпитана рецепта, която всяка домакиня трябва да пробва

Кой не обича лютиви чушки в буркани? Тази разядка е способна да овкуси още повече ястията, които похапваме. Освен това са не по-малко потребни, стига да знаете по какъв начин да ги приготвите.

Прави ни обаче усещане, че доста от домакините не се престрашават да подготвят лютиви чушки в буркани, защото смятат това за трудоемка задача. Именно това бе и причина през днешния ден да споделим с вас рецепта, която е в действителност лесна за осъществяване.

Ще ви отнеме малко време, а крайният резултат ще са дузина буркани, цялостни с чушлета, които да подредите на рафтовете в килера.
Как се подготвят най-вкусните лютиви чушки в буркани без варене
Не единствено, че тези чушлета не се варят, само че и можете да приготвите количество, което вие прецените. Не се постанова да спазвате никакви строги пропорции. Изберете оня вид, който най-добре ви понася.

Ако сте последователи на мощно пикантните храни, заложете на такива. Хората, които не обичат лютивото, могат даже да изберат чорбаджийските чушки.

Ето и какви артикули ще са ви нужни за буркан от 800 мл:

• Люти чушки;

• Количество оцет, което да запълни половината от буркана;

• Чесън;

• Копър;

• 4 – 5 зърна черен пипер;

• 1 равна супена лъжица сол;

• 1 равна супена лъжица захар;

• 2 аспирина от 500 мг.

Начин на подготвяне:

Ето, че идва ред на значителната част, а точно да споделим с вас по какъв начин в действителност следва да приготвите лютивите чушки в буркан.

Започнете с измиването на чушките и подрязването на дръжките им. След това преминете и към идващите зеленчуци. Морковите се измиват, почистват от обелката и нарязват на кръгчета, Чесънът се бели и реже на филийки. Копърът нарежете на ситно. Ако не сте последователи на тази фалшификация, можете да я пропуснете.
 3 предписания с чили, които да си приготвите, в случай че обичате люто 3 предписания с чили, които да си приготвите, в случай че обичате люто
Добрата храна постоянно е вкусна, богата и пикантна. Що се отнася до пикантността, най-важната съставна част, от която всяко ядене става огнено...

На дъното на буркана се поставят моркови, чесън, копър, няколко зърна черен пипер и един аспирин. Върху тях започнете да подреждате лютите чушки, като се стараете да бъдат оптимално компактно една до друга. Най-отгоре сложете солта и захарта и още един аспирин.

Заливате с оцет, тъй че равнището му да доближи доникъде на буркана. Добавяте и вода до горе. Веднага по-късно се затварят с капачки, като не е нужно да варите.

Помнете, че в продължение на няколко дни е нужно непрестанно да обръщате бурканите нагоре – надолу.

Това е една от най-сполучливите предписания за лютиви чушки в буркани, която хиляди домакини са пробвали. Опитайте и сме безапелационни, че ще останете в действителност удовлетворени от крайния резултат.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР