Кой ме нарече Зайко Байко? Кой е тоя? Руди Гела

...
Кой ме нарече Зайко Байко? Кой е тоя? Руди Гела
Коментари Харесай

Руди Гела подви опашка! Борисов: Тоя ли ме нарече Зайко Байко?! Иска внимание, незначителен е

„ Кой ме назова Зайко Байко? Кой е тоя? Руди Гела ли? Той желае да ми притегли вниманието, тъй като е нищожен “, това съобщи в коридорите на Народното събрание (НС) водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който преди този момент издаде коя е номинацията на партията му за еврокомисар.
„ Всички желаят в България… всяко изявление – направете си инспекция. Ако не стартира с Бойко Борисов, то не е изявление. Ако не се извърнат към Борисов не е казано нищо.
Две години и половина нас ни няма в ръководство и още веднъж този Зайко Байко, който е ужасно рисков вълк, той всяка подобен боязън, че просто се разтреперваме.
Като направи партия като Гешев и се яви на избори и на изборите ще го последва същата орис, каквато последва и другите партии “, съобщи Борисов.
„ Защото ГЕРБ е яка, мощна и единствената партия, направила нещо положително за България през последните години.
От времето, когато бях гласен секретар хората ме избират! Защо? Защото се борихме с престъпността, борехме се с корупцията.
Какво стана със София? София беше една кочина. Не помните ли – без парк, без фонтан, без метро, без нищо.
Автобусите, тролеите и трамваите бяха по-стари от мен. За 10 години всичко това се промени. Промени го ГЕРБ.
Като министър председател направих най-хубавото председателство в България – инфраструктура, пречиствателни станции. Две години и половина какво направиха? Какво направиха, с цел да ме питате “, отсече водачът на ГЕРБ.
„ Години наред не съм имал имунитет. Няма да си разходвам силата да се изяснявам всеки ден по тези тематики. Видно е, явно е, че Гешев потегли да си прави партия с имената на Борисов и Кирил Петков.
Не съм го виждал, не съм го чувал, не го познавам Борислав Сарафов.
Не познавам никой от прокурорската квота, нито в избора на Сарафов, нито в избора на неговата заместничка. Аз и нея не я познавам “, добави Борисов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР