Кой е новият мъж до Джулиана Гани и какво работи? Вестникът

...
Кой е новият мъж до Джулиана Гани и какво работи?
Вестникът
Коментари Харесай

Джулиана Гани спи с ченге

Кой е новият мъж до Джулиана Гани и какво работи?
Вестникът с най-големия тираж у нас „ Уикенд “ разкрива кой е новият обичан на Джулиана Гани и с какво си изкарва хляба

Вече е известно лицето на новия фаворит на Джулиана Гани, тъй като тя към този момент пусна фотоси с него на екскурзии до екзотични дестинации. Новият мускулест мачо, който си ляга до силиконката се споделя Теодор Гецов. Според инспекцията на изданието той е редови служител на реда от регионалната дирекция във Велико Търново, където към момента е стажант на работа.

Нашареният с татуировки мачо влиза в системата на Министерството на вътрешните работи преди към 2 години, като преди този момент се е занимавал с източни бойни изкуства. Не е ясно по каква линия и по какъв начин и по кое време се е срещнал с Джулиана Гани. Но връзките им са от няколко месеца и плеймейтката твърди, че не е имала връзка с него, когато е била с бишвия си мъж Илиян Найденов – шушукат клюкарите.

От фотоси в обществената мрежа (някои от тях много неприлични и даже скандални – като фотото с обарването на задницата на Джулиана от мачото на плажа) е видно, че двамата са на екзотична отмора в Шри Ланка. Забулен в загадъчност остава въпросът с какво друго се занимава стажант-полицаят Гецов, с цел да си разреши сходен воаяж (освен в случай че Джулката като мастита наемодателка не е развързала кесията си). Известно е, че по италианската бащина линия Джулиана Гани наследява няколко жилището в Пловдив.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР