Кой е най-лошият начин да привлечете вниманието? Разбира се, да

...
Кой е най-лошият начин да привлечете вниманието? Разбира се, да
Коментари Харесай

Жена отиде на чужда сватба в булчинска роклмя

Кой е най-лошият метод да привлечете вниманието? Разбира се, да дойдете в бяло на сватбата на някой различен, написа usa.one.

На фотография, оповестена от един от членовете на групата за сватби в Reddit, е мъчно да не се обърне внимание на жена в първокласна бяла рокля, с ефектно деколте и елегантни дантелени панделки.

Има единствено една измама.

„ Вероятно се чудите какво е това на фотографията “, написа създателят на фотографията Но какво ще кажете, когато разберете, че е булката? "
Както гостенката обяснила, тя направила фотография на едина от околните приятелки на празнуващото семейство. Момичето акцентира, че не знае по каква причина дамата на фотографията решила да се облече по този начин.

Излишно е да се споделя, че фрагментът незабавно стана вирусен и събра повече от 8 хиляди лайка. Повечето подлагаха на критика гостенката, макар че, несъмнено, имаше и такива, които обърнаха гнева си към роклята, наричайки я „ ужасна “.

„ Какво гадно нещо, “ написа една от коментаторките. „ И дано да предположа: майката на младоженеца ли е? “ „ Определено бих се срамувала, прибавя друга. “Бих споделила нещо от рода на:„ Вижте тази превъзходна рокля, тя като че ли решила, че това е нейната женитба. Е, всички от време на време можем да се объркаме. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР