Кой диктува на президента датата за изборите - през миналата

...
Кой диктува на президента датата за изборите - през миналата
Коментари Харесай

Борисов прекъсна брифинга на щаба, отправи обвинения към Радев и отказа да отговаря на журналисти

Кой диктува на президента датата за изборите - през предходната година декември месец и кой в този момент му диктува едно отсрочване във времето. Това попита Бойко Борисов, който прекъсна, появявайки се в Гранитна зала на Министерски съвет.
, съгласно премиера Борисов. Никой в света, и международните експерти, не могат да създадат прогноза по какъв начин ще се развие здравната обстановка в околните месеци.
Премиерът Борисов даде като образец броя на заболелите, на лекуващите в болница и в интензивните отделения при започване на декември, седмица по-късно и през днешния ден, като сравнението демонстрира, че сега няма никакво съображение изборите да се отсрочват.
 Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и политиката
Логично е партията на Делян Пеевски да поддържа господин Борисов на президентските избори, те са ортаци в бизнеса и политиката – още п...
" На 7 декември 2020 Радев дефинира дата за избори - 28 март. Потвърди я на 19 декември. Тогава в лечебните заведения има 7000 души. Днес имаме 4262-ма в лечебни заведения. Кой диктува на президента датата 28 март и кой, виждайки, че сега ГЕРБ е първа политическа мощ, желанието да ги отсрочва. "
Премиерът изрази вяра скоро и бързо да бъдат имунизирани огромен брой хора. Той акцентира, че в България ще дойде и имунизацията на Moderna, която беше утвърдена от Европейската организация по медикаменти.
". Ние се приготвяме за март. Минаха избори във Франция, Румъния, употребяваме техните протоколи. Няма да откриваме топлата вода ", съобщи още Борисов и подреди на здравните управляващи да изпратят питане до огромните здравни институти за прогноза по какъв начин ще се развива пандемията към март месец.
Министър-председателят разяснява и изявление на президента за.
 Трети сме по смъртност в Европейски Съюз, кукерският фестивал в Перник ще бъде анулиран Трети сме по смъртност в Европейски Съюз, кукерският фестивал в Перник ще бъде анулиран
Отчитаме извънредно позитивен резултат от въведените ограничения. Това заяви министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов на редо...
" Движение за права и свободи си е партия, която си има почетен ръководител. И с етническата карта, и Доган никой не би трябвало да си играе. И който не е осведомен, апелирам, да бъде по-внимателен в настояванията си. Аз съм почнал да спечелвам изборите самичък, мажоритарно. Ердоган май тогава беше кмет. Да кажат, че ми е помагал…С нашите съседи мюсюлмани ние водим най-хубавата политика и дипломация ", акцентира Борисов.
И аз мога да кажа, че Радев е съдружник с Васил Божков , оповести Борисов.
След края на изявлението си, Борисов напусна залата и не отговори на никакви въпроси, макар експлицитното предпочитание на медиите да му зададат.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР