Кой дърпа конците на нощния живот в Пловдив Нощен живот:

...
Кой дърпа конците на нощния живот в Пловдив Нощен живот:
Коментари Харесай

Клубната и хип-хоп музика най-търсени по заведенията

Кой дърпа конците на нощния живот в Пловдив Нощен живот: Възход и проваляне на клубове и нощни заведения
В последно време от ден на ден заведения се ориентират към модерните в международен мащаб жанрове.
Изключително известен в последните години е хип-хопът, като съвсем всеки бар има най-малко по една-две тематични вечери, отдадени на тази музика. Други залагат на клубната музика и джаз.

" Клуб W "

От четвъртък до събота е съвсем невероятно в този клуб да си намерите места без резервации, а огромният му потенциал го трансформира в една от най-големите подиуми за настоящите български реализатори. И за него обаче следва пренасяне поради градежа на новия мол на Сточна гара.

" Морадо "

Клубът, който наследи като локация емблематичната " Симфония " до Пеещите фонтани, продължава да притегля клиенти поради отличното си разположение и красивата панорама на открито.
Почти всеки ден от седмицата домакините обезпечават за своите посетители DJ, съвременен балет, аниматори и разнообразни шоу стратегии.

Според комерсиалния указател " Морадо " е заведението с най-големи обороти в своя сегмент, като за 2017-а чистите доходи са 1,69 млн. лева Зад сполучливият план стоят Ана Станкова (притежаваща 50% от фирмата), Николай Николов и Весела Георгиева (с по 25% дял).

" Блинг "

Намира се в непосредствена непосредственост до " Морадо " и е първият по рода си пловдивски клуб за хип-хоп и рап музика. Работи единствено като нощен клуб в трите обичайно мощни вечери за ваучър от здрач до зори под тепетата - четвъртък, петък и събота.

" Паша "

Един от най-старите клубове в града се оказа единственото нощно заведение отвън поп-фолка, което съумя да се задържи на пазара. Днес там домакините редуват класическите диско, ретро поп и денс, съчетани сполучливо с модерните хаус и хип-хоп шлагери. Собственик на клуба е " Билд Инвест " АД, като съществена движеща мощ там са Мирослав и Румяна Райкови.

" Плазма "

Истински деец на клубната сцена. В момента клубът е благосъстоятелност на наследника на фабриката за майонеза " Краси " Венцислав Консулов. През годините " Плазма " няколко пъти е обявяван за " хаус и денс клуб номер 1 на Пловдив ".

На пиано бар

Пиано питейните заведения също се радват на добър интерес измежду пловдвичани и гостите на града. Тук дълготраен водач е " Face to Face ", който от дълго време е част от историята на нощния живот в Пловдив. Почитателите на българската музика, джаза и класическите шлагери могат да избират още сред Live Club Monarch, Piano Bar Gatsby, Quattro Piano Bar и Синатра в Тримонциум.

Денем на кафе, нощем на дансинга

В модерната наклонност за съчетаването на бар енд динър заведения денем с клубове, предлагащи музика и стратегия онлайн вечер, в Пловдив има десетки оферти. Най-актуални не престават да са " Енканто ", " Емементо ", " Ескейп " и " Планет ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР