Кой да предположи, че има връзка между вдовицата на Стефан

...
Кой да предположи, че има връзка между вдовицата на Стефан
Коментари Харесай

Скандалът на деня! Бояна Шарлопова крещи на Кубрат Пулев: Махни се и ме остави на мира!

Кой да допусна, че има връзка сред вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова и боксьорът Кубрат Пулев (бивш на чалгарката Андреа)?! Е, да, само че светът е дребен, а България още повече. Днес избухна скандал, който остави всички със зинали от изненада усти, а точно - Бояна кресна против Кобрата и призна, че е стигнала до такава степен да подава тъжби против него.

" Махни се и ме остави на мира! Искам да пребивавам умерено в личния си дом! Писна ми от теб ", гневи се Бояна, само че повода не е тази, за която ще се сетим на първо време. Не, Пулев не е натиснал Шарлопова да я целува, нито я преследва като любовник, а я тормози с... миризмата си.

На метри от жилището, който населява Бояна, се намира ресторантът на Кобрата, който предлага турска кухня и съвсем 24 часа на ден бълва миризми и дим на скара и пържено. Шарлопова не понася това и към този момент неколкократно се оплаквала на управляващите от Пулев, само че уви - без резултат.

" Не мога да изляза на терасата си, да си отворя прозореца като естествените хора, непрекъснато вони на манджи и скара. Вече толкоз пъти давах тъжба, само че не. Явно някой стои зад този ресторант и му поставя чадър ", разяснява Бояна.

Официално ресторантът не се води на името на боксьора, само че всички знаят, че той е притежателят му. Кобрата закупи заведението от турския му притежател през 2014-та година и отгогава го стопанисва " под сурдинка ".

Тагове: Кубрат Пулев Бояна Шарлопова Кобрата боксьор Стефан Шарлопов Андреа ресторант турски ресторант
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР