Кой да бъде националният празник не е тема, която е

...
Кой да бъде националният празник не е тема, която е
Коментари Харесай

Няма да сменяме 3 март: Борисов

Кой да бъде националният празник не е тематика, която е значима през днешния ден, съобщи Бойко Борисов. Така водачът на ГЕРБ даде заден по концепцията на сътрудниците си по Сглобка от ППДБ за промяна от 3 март на 24 май. Борисов се базира на разделянето на нацията, което тази тематика води. Той дори поддържа като опция концепцията за референдум, стартирана от президента и от учреденото през днешния ден придвижване 3 март.

Пред Епицентър Борисов добави, че същинските значимите тематики на деня са влизането в Шенген и Еврозоната, а измененията в Конституцията е значимо да създадат правосъдна промяна, а не да сменят празници. Така водачът на ГЕРБ по едно и също време се саморазправи с премиера Денков, който по-рано денем дефинира имагинерната битка против пиенето и шофирането измежду него като приоритет, употребявайки за политически цели и подправен пиар нещастието със гибелта на 15-годишно момче, убито пред щабквартирата на Министерство на вътрешните работи в сърцето на София на пешеходна пътека от лидер под влияние на опойващи субстанции.

Той удари и сътрудниците си от ППДБ, които станаха за смях, като вместо с промени в Кодекса на труда, както е естественият обикновен юридически път, предложиха като съществена промяна в Конституцията точно датата на националния празник. 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР