Ковид зоните са огромен неуспех, които можеха да подпомагат и

...
Ковид зоните са огромен неуспех, които можеха да подпомагат и
Коментари Харесай

Доц. Любомир Киров: Ковид зоните са огромен неуспех

Ковид зоните са голям крах, които можеха да подкрепят и да бъдат нещо в допълнение, само че не могат да изнесат никакъв товар. Доц. Любомир Киров, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари съобщи пред Българска национална телевизия, че има пациенти, които към този момент желаят да им бъде сложена третата бустерна доза. За лекаря зелените документи са вярна мярка и докара до тласкане на колебаещите да се имунизират, което е добре.

Той прикани хората да си носят маските, когато вървят при персоналните лекари и да стоят на разстояние. По думите на доцент Киров разногласията за ограниченията са безсмислени. Компетентните взимат решения, а нашата цел е да създадем по този начин, че да преминем зимата наред, с цел да стигнем до лятото. 
 Доц. Любомир Киров: Ако желаете ваксина, не чакайте персоналният доктор да ви предложения Доц. Любомир Киров: Ако желаете ваксина, не чакайте персоналният доктор да ви предложения
Семейните лекари правим над 90 и повече % от имунизацията в България. От наша страна нещата са налице организационно. Оттук...

Доц. Любомир Киров даде образец, че в историята и в Средновековието значимите решения са взимали старейшините на едно племе. Първо старейшините у нас не са като старейшини, като ни питат дали ни харесва или не и се пробват да се съобразят с претенциите ни, изрази се метафорично доцент Киров за решенията на здравните управляващи. 

Доц. Киров го е позор да каже за какво българите не желаят да се имунизират. По думите му евентуално има нужда от лекари, медицински сестри и здравна техника. Връзката сред доктор и пациент в никакъв случай не е прекратена.

Той уточни, че в актуалната обстановка се надвишава лимита за проучвания. НЗОК да не се пробва да ни глоби, че някои от нас надвишават лимита за проучвания, настоя ръководителят на Сдружението на общопрактикуващите лекари в умозаключение. 

Още:
 Доц. Любомир Киров: Нямаме пациент със признаци, който да сме решили да тестваме и да не е излязъл положителен Доц. Любомир Киров: Нямаме пациент със признаци, който да сме решили да тестваме и да не е излязъл положителен
“Ситуацията сега изисква напълно да се промени тактиката. Предлагаме първо да се усили броят на признаците на ковид...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР