Ковид-19 повали ваксинираната прима на родната естрада Лили Иванова след

...
Ковид-19 повали ваксинираната прима на родната естрада Лили Иванова след
Коментари Харесай

Лили Иванова свали 10 кг след ковид

Ковид-19 повали имунизираната прима на родната сцена Лили Иванова след утихването на пандемията. През май музикалната икона лепнала вируса по време на собствен концерт, само че към днешна дата към този момент е релативно здрава. Все отново битката на организма й с китайската болест очевидно не е била лека, щом единствено в границите на две седмици и без друго анорексично слабата певица е свалила 10-ина кг от тежестта си.

Първи фотоси на Лили след карантината се появиха преди броени дни. На тях тя репетира дружно с бенда си в залите на Нов български университет. От фрагментите се вижда, че краката й са тънки като солетки, а естрадната звезда е облечена с дънки с детска номерация. Освен Лили това лицето й е по-изпито от всеки път и е загyбило изцяло присъщия за нея размер в зоната на скулите и устата.

След боледуването била по-слаба и на енергийно равнище. Едва изкарвала на крайник подготовките си и се задъхвала от отмалялост. Хора от обкръжението й споделят, че се тормозила дали ще може да пее пред аудитория онлайн по 2 часа на вечер, защото турнето й продължава с цялостна пара и ще се проточи чак до декември. Въпреки че Вечната Амбър е цялостен буквоядец във връзка с здравето си и употребява всевъзможни натурални имуностимулатори, не съумя да се размине с вируса. Все отново с помощта на потребните си привички го прекарала относително безпроблемно, поради рисковата си възраст.

Боледуването обаче й излязло прескъпо. Заради карантината се наложило Лили да изгори с 60 хиляди лв.. Тя имала стихотворец ангажимент да пее на фирмено празненство и въпреки да била удостоверила присъединяване, в последния миг уведомила домакините, че няма да може да ги забавлява. Човек от екипа на естрадната икона се обадил късно вечерта в деня преди концерта на компанията, заела певицата, с цел да уведоми, че Лили няма физическа опция да се яви. Той звучал много обезпокоен и подсигурил, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лв. с Данък добавена стойност, ще бъде върнато до дни в банковата сметка на сдружението.

Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в положение да пее. На обезпокоените въпроси на уредниците какво й е, той отвърнал, че не може да даде спомагателна информация. По-късно обаче стана ясно, че певицата е била с Ковид, само че не стигнала до хоспитализация. Въпреки това лекари непрестанно се грижели за нея.

От години тя е близка с някои от най-изтъкнатите професори и шефове на лечебни заведения у нас и се поучава персонално с тях за всяко свое неразположение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР