Коварен вирус и отвратителни последици шокираха сериозно Иван Лечев в

...
Коварен вирус и отвратителни последици шокираха сериозно Иван Лечев в
Коментари Харесай

Участник от Капките агонизира, Иван Лечев в шок

Коварен вирус и отвратителни последствия шокираха съществено Иван Лечев в последния епизод от „ Гласът на България ” по bTV. Талант от неговия тим му сервира непредвидена и доста неприятна изненада.

На една от подготовките преди огромния музикален дуели се оказа, че Николай Воденичаров или Никеца, както му споделят всички, едвам приказва. Причината за казуса е подъл вирус, който насмалко не саботира присъединяване му в музикалната конкуренция.

Музикантът, който е добре прочут в столичния ъндърграунд като Никеца, скимтеше в мъка и едвам си поемаше въздух на подготовките за дуелите. Това шокира доста неговият треньор Иван Лечев, който призна, че е имал съществени терзания за него.

„ Покрусен съм, тъй като през днешния ден изобщо не чухме Никеца ”, съобщи Лечев след подготовката. „ Нямам глас, даже не мога да приказвам ”, призна си с болежка рокаджията.

Напук на прогнозата, че това ще е борбата с най-вече незнайни в тима муобаче, Лечев си отдъхна още с първите тонове в осъществяването на Никеца и Сергей Вардеварян.

Енергията и метода, по който двамата овладяха сцената, придвижи треньори и аудитория на стадион. От вируса на Никеца като че ли нямаше и диря или най-малко тя бе подробно прикрита от ината му да успее да превъзмогне казуса и да продължи напред.

„ Аз съм един благополучен човек. Всичко направиха тези момчета, съумяха да оздравеят, да си оправят гласовете. Нямате визия какъв брой нерви изпокъсах, до момента в който стигнем до тука ”, гордо съобщи Лечев и реши напред в шоуто да продължи Никеца./show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР