Коцето ще спечели развлекателното шоу Като две капки вода“ –

...
Коцето ще спечели развлекателното шоу Като две капки вода“ –
Коментари Харесай

Гласят Коцето за победител в Капките, зрителите бесни

Коцето ще завоюва развлекателното шоу „ Като две капки вода “ – написа „ България през днешния ден “. Изпълнителят на „ Черна роза “ е авансово определен за победител от продуцентите на риалитито.

Именно заради тази причина на Коцето му се падат от малко малко лесни облици. Певецът е мощно стартиран от съвсем всички управителни фактори във формата и това е видно в класирането досега. Константин има голяма преднина пред своите съперници и е сигурен за огромния край, който изрично ще завоюва – твърди изданието.

В предаването в понеделник изпълнителят отвя останалите участници. Коцето се превъплъти в облика на огромния наш артист Орлин Горанов и завоюва изрично, само че не и съгласно огромна част от феновете на риалитито. Следващата седмица чалга артистът ще би трябвало да имитира италианския оперен артист Андреа Бочели, чийто облик доста наподобява на Горанов.

„ На Коцето му се падат идентични облици. Журито постоянно му дава високи оценки. Ощетяват Славин, който се оправя отлично “ – гласят част от мненията в обществената мрежа.
Константин е непосредствен другар на Фънки, който не пропуща да даде по едно рамо на авера си. Често Фънки дава най-високи точки на приятеля си, макар че той не заслужава сходна оценка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР