Костинброд се наложи с 1:0 над Надежда (Доброславци) като домакин

...
Костинброд се наложи с 1:0 над Надежда (Доброславци) като домакин
Коментари Харесай

Костинброд с пестелив успех над Надежда

Костинброд се наложи с 1:0 над Надежда (Доброславци) като хазаин в мач от 12-ия кръг на Югозападната Трета лига. Единственото попадение в срещата осъществя Цветомир Тодоров в 45-ата минута. 

Първата опция в срещата се откри пред Даниел Васев в 5-ата минута. Крилото стреля от фал, само че стражът на гостите Калин Дончев отрази изстрела му. Малко преди да измине четвърт час игра, при ужасно разиграване на домакините, Васев с отличен пас изведе Лъчезар Георгиев, само че изстрелът на тарана срещна страничната греда. 

Малко по-късно пристигна и първата заплаха пред вратата на Галев, който се намеси чудесно при изстрел на футболист на гостите. В 25-ата минута още веднъж Васев със ужасно подаване над отбраната на гостите изведе Борислав Будинов, който надигра бранител в бяло и стреля, само че Дончев със сетни сили мазета изстрела му. 

Отново Дончев, със страховит инстикт, парира изстрел на Георги Илиев в 30-ата минута. Така се стигна до последната минута от добавеното от основния арбитър време, когато при центриране от фал на Васев, Лъчезар Георгиев стреля, топката срещна горната греда и при добавката Цветомир Тодоров не остави шансове на стража на гостите. 

Второто полувреме още веднъж стартира с напън на домакините, които владееха топката повече от своя съперник, само че не успяваха да застрашат вратата на гостите. В 60-ата минута Галев със страховит инстикт отрази изстрел на футболист на гостите, останал очи в очи с него. 

5 по-късно още веднъж на Галев му се наложи да резервира вратата си суха при изстрел на футболист на гостите от фал. В 73-ата минута Васев със страховит рейд мина през трима състезатели в бяло и стреля, само че ударът му профуча над вратата, защитавана от Дончев. 
 Резултати и класиране след 12-ия кръг на Група Резултати и класиране след 12-ия кръг на Група " Б " на Югозападната Трета лига
Теодор Милошев също опитва шанса си, само че и неговият изстрел бе над вратата. Две минути преди края при контраофанзива на домакините, Борислав Будинов пропусна да постави завършек на разногласието, откакто очи в очи с вратаря на гостите не съумя да го преодолее. 

С днешната победа Костинброд остава едноличен водач във краткотрайното класиране с 6 точки пред преследвача си Кюстендил, който стигна единствено до 0:0 като посетител на Вихрен (Сандански). В идващия кръг възпитаниците на старши треньора Христо Коилов почиват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР