Костадинов настоя службите да разследват членовете на кабинета за контакти

...
Костадинов настоя службите да разследват членовете на кабинета за контакти
Коментари Харесай

Костадинов и съпартийците му били заплаха, но за националните предатели

Костадинов настоя службите да проверяват членовете на кабинета за контакти с непознати посолства
„ Изпратихме писмо, както до министър-председателя, по този начин и до тримата началници на нашите разследващи служби – контраразузнаването, външното разузнаване и военното разузнаване. В отправените от нас писма желаеме както от министър-председателя, по този начин и от шефовете на службите следните пет неща.  На първо място да бъдат разследвани членовете на Министерски съвет за контактите си и връзките си с непознати посолства – американско, съветско, турско, израелско или което и да е друго посолство, кои са участвали на диалозите, по кое време са били, какви са били тематиките и дали не са предававали сензитивна информация и държавни секрети там “. Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той изиска да се проверява и дали непознати посланици са оказвали и оказват влияние върху предопределение в българските служби, държавно управление или други институции. Дали са оказвали влияние и оказват влияние върху външната политика на България.

„ Трето – да бъде разследвана връзката на политиците от ръководещата за връзки и взаимозависимост от непознати фондации, както и на връзките им с Фондация „ Америка за България “ и други непознати фондации и корпорации, без значение какви, каквато взаимозависимост би нарушила отговорностите им като български народни представители и членове на държавното управление “, съобщи още Костадинов.

Четвъртото, което желае да знае водачът на „ Възраждане “ е дали има случаи от българското разузнаване и служби да рапортуват в непознати посолства за събрана от тях информация и такава отнасяща се до български жители.

„ Пето – да бъде възложен лист от службите на всички депутати от всички партии, които са получавали пари или са работили за  чужди фондации и организации без значение дали американски, съветски, турски или други “, сподели още Костадинов.

Той напомни, че държавната измяна е закононарушение по Наказателния кодекс.

„ Вчера станахме очевидци на безпределно безсрамно, жестоко посягане върху държавния ни суверенитет от едно нещо политическо - коалиция, представлявана от хора, които до скоро бяха непознати жители. Тези хора си разрешават да упрекват нас в този момент. Политиката е цинична, през вчерашния ден станахме очевидци на едно сходно цинично изказване “, разяснява водачът на „ Възраждане “.

„ И аз, и „ Възраждане “ сме опасност, само че за националните предатели “, безапелационен бе той.

„ Завинаги желаеме да се спре внушението кой защо и за какви ползи работи “, акцентира Костадинов.

„ Настояваме за инспекция на цялото Народно заседание, както и на целият кабинет. Всичко желаеме да бъде разказано и да бъде възложен лист в Народното събрание “, сподели още той.

„ Не знаем дали възбраната на Украйна е пристигнала непосредствено от службите и министър председателят не е знаел или това е било разпоредено от министър-председателя. Искрено имам вяра, че министър председателят не е бил известен - министър-председател да ми подпише смъртната присъда “, сподели Костадинов във връзка изказванията му, че е изпъден от Украйна поради информация, че е проруски политик.

Костадин Костадинов попита за какво публицистите не са снимали 8-те камиона с филантропична помощ за Украйна и дали сме сигурни, че има единствено филантропична помощ. „ Когато филантропичната помощ минава границата - то тя не се ревизира. Сигурни ли сме дали е била такава, това би трябвало да попитате премиера “, сподели водачът на „ Възраждане “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР