Костадинов изтъкна ексцентричната идея, че дори да се въведе смъртно

...
Костадинов изтъкна ексцентричната идея, че дори да се въведе смъртно
Коментари Харесай

Костадин Костадинов зове армията да се разположи по границата

Костадинов посочи ексцентричната концепция, че даже да се вкара смъртно наказване за трафикантите няма да има резултат, тъй като по думите на водача на " Възраждане ": " няма да се ползва. " Риторично Костадинов добави: " А знаете ли за какво няма да се ползва? Защото никой няма доверие и никой няма почит към българската страна. "

 

Според Костадинов не е нужна оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и на вътрешния министър: " Това, което би трябвало да се направи, е не да се желаят оставки сега, а да се разположи българската войска по границата. “ Костадинов добави, че решението се корени в това българската армия да бъде ситуирана по границата, да има компактен човешки 24-часов надзор, както и да се поправи компрометираната ограда.

Според него всичко останало е четене на безсмислено и е " пердашене в гърдите ".

 

В отговор на въпрос, обвързван със основаването на комисия за Изборния кодекс, Костадинов сподели, че до момента не е получил отговор въз основата на кой закон или член от Правилника за организацията и активността на Народното събрание ще бъде основана тази комисия. Според него тя дублира активността на правната комисия. " Правната комисия е взела към този момент решение, то към този момент е реалност. " Костадинов разяснява: " Ако толкоз доста желаят, дано влезе в пленарната зала, дано да не бъде гласувано и да стартира още веднъж. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР