Костадин Костадинов - председателят на Възраждане се включи на живо

...
Костадин Костадинов - председателят на Възраждане се включи на живо
Коментари Харесай

Костадинов: Пуснали сме сигнал в Прокуратурата за извършено от ръководителите на ПП - ДБ престъпление "държавна измяна"

Костадин Костадинов - ръководителят на „ Възраждане " се включи онлайн от площада в Монтана и направи изказване в страницата си в обществената мрежа във „ Facebook " и пред публицисти.

Позицията на „ Възраждане " по отношение на изказването на държавното управление, направено по-рано.

„ Днес американският колониален режим у нас излезе със специфична позиция за „ Възраждане ", съгласувана с посолството. От нея станаха ясни три неща:

Единствената съпротива в България е „ Възраждане ", и защото е на път да стане първа политическа мощ, американският режим желае да я забрани. Така ръководещите неофашисти решително потеглят по стъпките на своите фашистки прародители.

„ Възраждане " не признава това държавно управление, защото е нелегитимно. Напомням, че пуснахме сигнал в Прокуратурата поради изнесените данни за осъществено от ръководителите на ПП-ДБ закононарушение " държавна измяна ". така наречен държавно управление на процедура съставлява единствено и само американския дипломат.

Очевидно американският режим в родината ни върви по стъпките на украинския сюжет отпреди 10 години, с което цели да трансформира България във втора Украйна. Управляващите неофашисти няма да се поколебаят даже да разпалят революция в страната ни - в последна сметка поради това бяха назначени за министри от посолството.

Цялото изказване може да видите тук: https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/988389995913689

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР