Косопад или загуба на коса – днес това е доста

...
Косопад или загуба на коса – днес това е доста
Коментари Харесай

Гъста и силна коса благодарение на тази маска

Косопад или загуба на коса – през днешния ден това е много постоянно срещан проблем и за двата пола. Това може да се дължи на редица фактори, включващи физически или прочувствен стрес, липса на хранене, хормонален дисбаланс, алергии, неприятна хигиена и погрешно потребление на продуктите за грижа за косата.

Тази маска за коса, чиято рецепта ще ви споделим през днешния ден, подтиква растежа на нови косми в местата, където те са спрели да се развиват. В допълнение, тя ще подхрани надълбоко косата ви и ще я направи по-силна и здрава.

Този на ниска цена и елементарен метод прилагайте един път седмично.

Съставки:

1 яйце 1 узрял банан 1 супена лъжица мед ½ чаша (125 мл) бира

Подготовка и приложимост:

В купа намачкайте банана и прибавете едно яйце. Разбъркайте добре до гладка консистенция. Добавете меда и бирата и разбъркайте. Нанесете получената примес върху скалпа и масажирайте 5 минути. След това поставете шапка и останете по този начин един час. След това измийте косата си, както нормално.

Бананите са отличен източник на калий и витамини А, С и Е, което ги прави идеални за слаба коса. Тези витамини са нужни за хубавичко и мощна коса.

Яйцата са богати на протеини, а косата се нуждае от тях. Протеините играят значима роля за растежа на хубавичко коса. В допълнение, яйцата ще придадат на косата ви неповторим искра.

Вижте още: Как да се отървете от космите над горната джука вечно?

Бирата е богата на витамини от група B, които уплътняват косата.

Медът работи като хидратиращо средство и може да омекоти и изглади косата. Той е отличен източник на витамини, които са доста потребни за вашия скалп. В допълнение, медът с течение на времето може да изсветли косата при постоянна приложимост.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР