Космосът е новата цел на приятелката на Григор Димитров –

...
Космосът е новата цел на приятелката на Григор Димитров –
Коментари Харесай

Лолита на Гришо иска да полети в Космоса

Космосът е новата цел на приятелката на Григор Димитров – Лолита Османова, написа.

Амбициозната рускиня призна това в признателен пост в Инстаграм, отдаден на престоя й на остров Некер.

Там Гришо и Лола отидоха по персонална покана на английския милиардер сър Ричард Брансън, който през юли реализира сполучлив полет до Космоса. “Беше чудесна седмица на Некер. Островът принадлежи на сър Брансън, който живее там и на драго сърце приема посетители и другари. Те бяха едвам 30-40 души. За острова не изпитвам завист толкоз, що се касае за полета в Космоса “, написа Османова.

Мечтата на богатата наследница наподобява изцяло осъществима, откакто предишния месец нейната сънародничка Юлия Пересилд стана първата актриса, излязла в околоземна орбита. 37-годишната Пересилд прекара там 12 дни на борда на Международната галактическа станция, където снима “Предизвикателството " - първия пълнометражен филм в историята, основан в Космоса. За задачата Юлия мина 3-месечна подготовка в Звездното градче.

В момента Османова е в Москва, където още първата вечер излезе на вечеря с най-хубавата си другарка Анна Комлева, която я приветства с добре пристигнала с букет червени рози. 28-годишната Лола разгласява също фотоси от луксозния дом на татко си Елдар Османов в Москва, както и клипчета по какъв начин с голяма лимузина отива да изследва новите заведения за хранене в столицата. Тя се закани за това още от Некер и се обърна към почитателите си с въпроса: „ Разбрах, че в Москва има доста нови заведения. Бихте ли ми предложили най-хубавите! “ Вчера Лолита опита френско-руската кухня на рибния ресторант „ Гвидон “.

Колкото до Гришо, той също благодари на Брансън за „ общителното посрещане “, а също така се включи в благотворителния шампионат „ Некер Къп “ дружно с Кевин Андерсън, Хариет Дарт. Състезанието към този момент е донесло $4 млн., които се дават на разнообразни фондации. Димитров пък към този момент тренира под цялостна пара за новия сезон, който се открива на 1 януари в Австралия. За задачата при най-хубавия ни тенисист в Монте Карло дойде физиотерапевтът му Алгис Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР