Кошмарът с датския национал Кристиан Ериксен от първите дни на

...
Кошмарът с датския национал Кристиан Ериксен от първите дни на
Коментари Харесай

Кошмарът с Кристиан Ериксен се повтори

Кошмарът с датския национал Кристиан Ериксен от първите дни на UEFA EURO 2020 се повтори. Този път със сенегалския национал Кума Бабакар. 28-годишният футболист е получил инфаркт по време на първата предсезонна подготовка на турския Аланияспор, където играе чартърен от Сасуоло. Предната вечер Бабакар се е оплакал на лекаря на тима, че не се усеща добре и има болки в гърдите. Въпреки това се е явил на тренировката и се присъединил в заниманието със съотборниците си. Скоро по-късно се сринал на терена. Лекарите му оказали първа помощ, а по-късно пристигнала кола за спешна помощ. Футболистът е откаран в болница, където избавили живота му. Бабакар успокои почитателите със фотография от болничното заведение на профила си в Инстаграм. Той благодари на изразената поддръжка, която е получил като персонални известия.

Нападателят стартира да играе в Европа още от 14-годишна възраст. Първо е част от школата на Пескара, а по-късно и от академията на Фиорентина. Професионалната му кариера започва при „ виолетовите “, които го преотстъпват поредно на испанския Расинг Сантандер) и италианските Падова, Модена и Сасуоло.
През 2018 година Бабакар за непрекъснато минава при „ зелено-черните “, само че на идващия сезон е даден чартърен на Лече. От 2020 година е в Аланияспор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР