Кортни Лав - шантавата вдовица на Кърт Кобейн, не спира

...
Кортни Лав - шантавата вдовица на Кърт Кобейн, не спира
Коментари Харесай

Игри за напреднали! Вижте кои хора са по-добри в леглото

Кортни Лав - шантавата вдовица на Кърт Кобейн, не стопира да повтаря, че е богиня в леглото. Блондинката е уверена, че това е по този начин, тъй като е грозна, въпреки че има огромен късмет нейната чалнатост да е притегателната й мощ в действителност. В едно изявление изпълнителката твърдеше, че хубавиците не вършат нищо друго в леглото с изключение на да стоят и да чакат с отворени крайници любовниците си. „ По-хубавичките дами за окото в никакъв случай не са представлявали опасност за мен. Защото те са мързеливи и съвсем безучастни в секса. Не ми е забавно да играя тяхната кокетна игра и без проблем им отпущам стремежи от тях полов обект, който най-вероятно умира от досада с манекенските им задници.”
Дискриминационната приказка, че по-непривлекателните дами се раздават като за последно в леглото, може би има своето разумно пояснение. Дамите, които не са с моделски ограничения и с лицевите пропорции на Мерилин Монро, осъзнават, че не могат да предложат приемлива естетическа приятност и по тази причина се стремят да подарят физическо наслаждение. Те са по-склонни на повече интимни взаимни отстъпки, в сравнение с „ неустоимите” дами. Красавиците са привикнали в 90% от случаите да са пасивни в леглото, тъй като количеството на мъжете, които са в краката им, е голямо и те нямат дефицит на ухажване.

Каквото повикало, такова се обадило
Същото е и при господата, които размахват големите си доказателства за неустрашимост. Мъжете, които имат достолепия по-големи от естествените, не си вършат труд да бъдат всеотдайни. Вярват, че предоволните им сантиметри правят чудеса, само че истината е на изток от оргазма. Наскоро на женитба една другарка забърса трътлест олисял мъж, въпреки и притежаващ небесносин взор, а след това не спря да хвали чудесните му полови трикове, с които я изстрелял на върха на младоженската торта.
Така че бракувайте хубостта, към този момент има нова мода – колкото по-грозен, толкоз по-сексуално отворен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР