Коронавирусът успя да застигне трети член на британското кралско семейство.

...
Коронавирусът успя да застигне трети член на британското кралско семейство.
Коментари Харесай

К-19 бавно, но сигурно поваля британското кралско семейство член по член

Коронавирусът съумя да застигне трети член на английското кралско семейство.

Принцеса Майкъл от Кент се е заразила преди месец, като към този момент се възвръща от резултатите на Ковид. Според представителя ѝ, тя е преборила тежко заболяването, само че всички се надяват най-лошото да е отминало.

Принцесата е омъжена за първия братовчед на кралица Елизабет II, принц Майкъл от Кент. Той съобщи, че брачната половинка му е имала висока температура и настинка.

Също по този начин е била непрекъснато изтощена. От вестник "Сън " пишат, че принцесата се е заразила от домашна помощница, показваща минимални признаци.

Веднага откакто пробата на принцесата е посочил позитивен резултат, 75-годишната кралска персона се е изолирала в апартамент №10 в замъка Кенсингтън и е изпратила всеки един от екипа си вкъщи, с цел да предотврати заразяване.

Съпругът ѝ не е инфектиран, както и децата ѝ - лейди Габриела и лорд Фреди. Принцесата също по този начин не е виждала кралица Елизабет II от няколко седмици, тъй че и монархът на Англия няма защо да се тормози, написа "Тялото ".

Досега болестта пребориха принц Чарлз, който боледува още през март и принц Уилям, който се оказа, че скрито е боледувал през април, само че едвам неотдавна разкрил за битката си с Ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР