Коронавирусът провали много планове през 2020 г. Най-нещастни бяха двойките,

...
Коронавирусът провали много планове през 2020 г. Най-нещастни бяха двойките,
Коментари Харесай

Астролог на Даяна каза най-добрите дати за сватба

Коронавирусът провали доста проекти през 2020 година Най-нещастни бяха двойките, принудени да анулират сватбата си. Не липсваха влюбени, които макар изолацията си споделиха „ да ” – с маски, без тържества или одобряваха поздравления онлайн. Но множеството от младежите, врекли се един на различен, взеха решение да изчякат новата 2021 година с вярата, че тя ще им донесе повече благополучие и шанс.

Кои са най-подходящите дати за женитба? Отговор на въпроса даде някогашната астроложка на принцеса Даяна Деби Франк. За благополучие 2021 година наподобява по-обещаваща. „ С навлизането в 2021 година както Юпитер, по този начин и Сатурн неотдавна са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене “, изясни Деби Франк, представена от. На 17 декември Сатурн дефинитивно се реалокира в символ Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също минава в символ Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е значим за международните и обществени процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, стопанската система, обществото, споделя още топ астрологът.

" Очертава се нов 20-годишен цикъл, който алармира за нова епоха. Това единствено по себе си е знак, че събиранията ще бъдат идни, защото Водолеят е знакът на групи, събития и връзка. ", сподели Деби. И уточни най-хубавите дати за сгодяване и женитба през 2021 година.

 

29 януари - Връзката сред Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и безконечна вяра.

11, 13, 14 февруари - 11-ти е доста добра дата за женитба, а 13 и 14 се причисляват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки  - идеално време за слагане на въпроса " Ще се омъжеш ли за мен? ".

4 април - Великденският уикенд на 4 април сплотява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прелестно време за подписване на брак с сантиментално предложение. Това е един от най-хубавите уикенди в годината за удобни събития, съгласно Деби.

7 и 8 май - През май най-хубавото време за женитба ще е на 7 и 8 май.

24 юни е оптимистичен и позитивен интервал, датата е най-хубавата за тези, които желаят да създадат значимата крачка в средата на годината.

10 юли - Любителите на лятото наложително би трябвало да си резервират 10 юли, с цел да създадат една топла женитба.

14 август - Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

2 октомври - Звездите са прелестно подредени на този есенен ден за една щастлива гала.

16 ноември е ден, в който е доста уместно да се вземат решения, които трансформират живота.

3 декември - Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР