Коронавирусът може да има извънземен произход и да е пристигнал

...
Коронавирусът може да има извънземен произход и да е пристигнал
Коментари Харесай

Метеорит донесъл коронавируса от Космоса?

Коронавирусът може да има извънземен генезис и да е дошъл на Земята с паднал астероид, счита съветският академик Вячеслав Илин от Института за медико-биологични проблеми към Руската академия на науките в изявление за " РИА Новости ". Подобно съмнение показва и известния екзобиолог Чандра Викрамасингх от Кардифския университет в Уелс.

Според Илин експлоадирането на епидемията от COVID-19 съответствува с изгарянето на астероид в атмосферата над Китай през октомври. На доктрина небесното тяло би могло да придвижва вируси, само че това трябвало да бъде доказано единствено след опити със синтез на вирусоподобна ДНК по време на продължителни полети в Космоса.

Руснаците към този момент възнамеряват такива научни опити на борда на кораба " Бион-М " през 2023-2024 година В рамките на опита " Метеорит " към корпуса на апарата ще бъдат прикрепени имитиращи камъни с кухини, в които ще бъдат сложени термофилни (издържащи доста високи температури) бактерии и химически субстанции, нужни за по-нататъшен синтез на органична материя. Основната цел на проучването е да се ревизира теорията, че животът на Земята е донесен от Космоса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР