Корнербекът на Бъфало Билс Вонта Дейвис предизвика смут сред съотборниците

...
Корнербекът на Бъфало Билс Вонта Дейвис предизвика смут сред съотборниците
Коментари Харесай

Играч прекрати кариерата си на почивката на мач

Корнербекът на Бъфало Билс Вонта Дейвис провокира ужас измежду съотборниците си и почитателите на отбора, откакто реши да постави завършек на спортната си кариера на полувремето на мача с Лос Анджелис Чарджърс.

При резултат 28:6 в интерес на Чарджърс на почивката Дейвис си събрал багажа и споделил, че повече няма да играе в Националната футболна лига, след което си тръгнал пред смаяните погледи на сътрудниците си, описа съотборникът му Лоренцо Алекзандър.

Старши треньорът на Бъфало Шон Макдермот отхвърли да разяснява дейностите на бранителя, само че удостовери след срещата, че корнербекът в действителност е прекратил кариерата си. В негово неявяване Бъфало не съумя да направи поврат и позволи втора загуба за сезона, отстъпвайки с 20:31 пред Билс.

Bills head coach:”Vontae we’re gonna have you cover Keenan Allen in the second half”
Vontae Davis: pic.twitter.com/GfjaAPkeoo
— Blake (@LilBlyke) September 17, 2018
След края на мача Дейвис популяризира свое изказване, в което съобщи: "Никога не съм си представял, че ще спра с футбола по този метод, само че през днешния ден на игрището осъзнах действителността и си споделих, че повече не мога да не преставам по този начин. Не желая това да се изтълкува като пренебрежение към треньорите и съотборниците ми. " През лятото 30-годишният Дейвис подписа едногодишен контракт на стойност 5 милиона $.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР