Корнелия Нинова уредила с договор роднинската адвокатска кантора и във

...
Корнелия Нинова уредила с договор роднинската адвокатска кантора и във
Коментари Харесай

Нинова пратила роднинската кантора и във Фонд „Земеделие“


Корнелия Нинова уредила с контракт роднинската адвокатска адвокатска фирма и във Държавен фонд „ Земеделие “. Договорът е подписан през април, а по него към този момент са изплатени 205 078 лева Това оповестява „ Труд “.

Очевидно 400 000 лева от икономическото министерство и сдруженията, на които то е принципал, са били незадоволителни и вицепремиерката е побързала да потърси още министерства, в които да прати юристите.

Дружество „ Станков, Тодоров, Хинков & Спасов “ се оказа обвързвано с шефката на кабинета на Нинова като вицепремиер – Ели Спасова. Нейният наследник Петър Спасов е измежду учредителите на адвокатската фирма. От фонд „ Земеделие “ дадоха отговор на „ Труд “, че Фондът има подписан рамков контракт за реализиране на процесуално посланичество по каузи формирани от и против ДФЗ с Адвокатско сдружение „ Станков, Тодоров, Хинков & Спасов “.

Рамковият контракт е подписан на 04.04.2022 година и няма съответна стойност. Адвокатското заплащане се дефинира при подписване на съответен контракт за правна отбрана.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР