Корнелия Нинова се разграничи от тримата минстри на БСП, които

...
Корнелия Нинова се разграничи от тримата минстри на БСП, които
Коментари Харесай

Сринаха Нинова: Какъв реванш бе, мадам Корни?! Трябва да целуваш ръка на Радев!

Корнелия Нинова се разграничи от тримата минстри на Българска социалистическа партия, които вземат участие в служебния кабинет на Румен Радев. Освен това соцлидерката се възмути, че президентът се бърка в партийните каузи, на което нямал никакво право. Вече откритата война сред „ Позитано “ 20 и „ Дондуков “ 2 стана мотив за мнения и в обществените мрежи:

Иван Сотиров

Партийните управления, които ни натресоха кремълския лобист Радев, би трябвало да поемат отговорността си за това, а не в този момент да се вършат на негови жертви!

Евгени Петров

Положението е „ Дондуков “ 2 против „ Позитано “ 20 и противоположното.

Владимир Танев

Корни бълнува реванш, от жегата е

Всичко това е толкоз неуместно, че с омерзение пиша този пост. Според един онлайн разяснителен речник, реваншизъм е политика, която се стреми към нова битка, борба, война след претърпяно проваляне. Тя, Корни, ги знае тия работи. 7 месеца ни лъга, че не пращаме оръжие за Украйна, а в този момент се оказа, че с нейн параф са отпътували 4200 тона пушкала за зеленодрешковеца. Само не ми казвайте, че в тия далавери няма комисионни. Да се върнем на думата.

Какво претърпяно проваляне е позволил Гълъб Донев, че захваща война против столетницата. И дали против Българска социалистическа партия, или против самата Нинова. Ми че България от дълго време не е имало такова алено служебно държавно управление.

Трима министри, представител, седем-осем зам. министри, към дузина нови регионални шефове. Какъв реванш бе, мадам Корни. Вместо да целуваш ръка на Радев, че ти е назначил съпартийци, пищиш като девственица на селско хоро. Ама президента целял да смени управлението на столетницата?

Какво пък, това е и желанието на голямата алена маса. Тъй че по-полека с военните термини на Позитано 20. И не стойте дълго на слънце…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР