Корнелия Нинова не обича да говори за семейството си. Малко

...
Корнелия Нинова не обича да говори за семейството си. Малко
Коментари Харесай

Най-Накрая! Голямата Тайна В Семейството На Корнелия Нинова Изплува Наяве! Невиждани Снимки! Сестра Й Е

Корнелия Нинова не обича да приказва за фамилията си. Малко прочут факт е, че има с четири години по-голяма сестра. Кака й се омъжила и с половинката си емигрирала в Англия.

Заради огромното разстояние двете сестри се отчуждили и се чували много рядко. Само по празници или поради майка си. Преди години по-голямата дъщеря се задомила за юноша от богата фамилия и си осигурила безпроблемен живот. Съпруг й станал наследник на известно семейство от Плевен, бащата, на който бил някогашен основен проектант. Сватбата им била за знамение и приказ. Нинова още не може да си елементарни, че нейната венчавка била в пъти по-скромна от на сестра й.



Едва ли някой знае, че преди лидерката на Българска социалистическа партия да се влюби в настоящия си мъж той бил съученик на кака й. Иначе го знаели от дребни тъй като им бил комшия в Мизия. Корнелия била по-срамежливата и когато сестра й тръгнала по купони я водела със себе си. Така я сватосала с Митко, който през днешния ден е на шефски пост в „ Лукойл ”.

Нинова била по-привързана към татко си, който към този момент е мъртвец и към свекърва си от колкото към майка си и сестра си. Въпреки, че нямала доста мощна прочувствена връзка с двете най-близки дами в фамилията Корнелия постоянно си спомняла миналите детски години. Това я прибирало към един от най-щастливите и безгрижни интервали в живота й, предават от електронното издание retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР