Корина, съпругата на Михаел Шумахер даде по любопитен и завоалиран

...
Корина, съпругата на Михаел Шумахер даде по любопитен и завоалиран
Коментари Харесай

Корина Шумахер: Големите неща започват с малки крачки

Корина, брачната половинка на Михаел Шумахер даде по любопитен и завоалиран метод информация към положението на именития водач от Формула 1.
 Шумахер е напуснал парижката болница
Шумахер е напуснал парижката болница

" Става въпрос за развой на терапия с съответни цели. И може би с вяра за отчасти възобновяване "

На 29 декември се навършват шест години от злощастния случай, при който Михаел удари неприятно главата си при рухване, до момента в който караше ски. След това той известно време беше в кома и претърпя няколко мозъчни интервенции.

Оттогава процесът на лекуването на седемкратния международен първенец във Формула 1 се пази в цялостна загадка и не се изнася никаква информация за положението му. През това лято 50-годишният немец претърпя новаторско лекуване в Париж, а това беше разкрито от обява на в. " Паризиен ".

" Големите неща стартират с дребни крачки. Много дребни късчета образуват огромна мозайка. Заедно сме по-силни. Това, дружно с обединените сили на придвижването " KeepFighting ", окуражава всички ", съобщи Корина Шумахер в послание към почитателите на брачна половинка си.

" KeepFighting " е името на фамилната фондация на Шумахер, която поддържа жертвите на произшествия и влага в мозъчни проучвания и такива на гръбначния дирек.

Фенклубът на Михаел Шумахер в Керпен, родният град на именития водач, изиска позволение да употребява слогана " KeepFighting " в свои начинания във връзка някогашния играч на Джордан, Бенетон, Ферари и Мерцедес.

" За страдание още веднъж пристигна миг, в който да отбележим годишнина от ужасяващия случай с Михаел. Шест години таим вяра, че Шумахер един ден още веднъж ще се завърне пред обществото ", разяснява президентът на фенклуба Райнер Ферлинг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР