Кораби от Черноморския флот на Русия ще участват в международното

...
Кораби от Черноморския флот на Русия ще участват в международното
Коментари Харесай

Руският Черноморски флот ще проведе съвместни учения с НАТО

Кораби от Черноморския флот на Русия ще вземат участие в интернационалното обучение „ АМАН-2021 ”, което ще се състои през идващия февруари край крайбрежията на Пакистан в акваторията на Карачи. с позоваване на пресслужбата на съветския Южен боен окръг.
В учението ще вземат участие над 30 страни, от които към 10 ще се показват със собствен корабен състав, а останалите ще изпратят публични наблюдаващи. Руските Военноморски сили ще изпратят фрегата, патрулен транспортен съд, избавителен буксирен съд, поделение от морската пехота, отряд за разминиране и вертолет с морско базиране.
 В Русия се опасяват, че Черноморският им флот не е равносилен на американския еквивалент В Русия се опасяват, че Черноморският им флот не е равносилен на американския еквивалент
Ударните благоприятни условия и авиацията - това са главните проблеми, които вижда адмирал Александър Витко що се отнася до Черноморския флот н...
„ Целите на учението „ АМАН-2021 ” са подсилване и развиване на военното съдействие сред страните-участнички в полза на сигурността и стабилността в морето, а също по този начин обмяна на опит сред военните моряци по отразяване на заканите на морските пирати в регионите с интензивно мореплаване ” – се споделя в известието на ЮВО.
На собствен ред организация РИА Новости отбелязва, че в учението ще вземат присъединяване Военноморски сили на Пакистан, Съединени американски щати, Китай, Англия, Япония, Турция, Филипините, Малайзия, Шри Ланка и Индонезия.
За финален път кораби на съветския ВМФ са работили взаимно с кораби на НАТО през 2011 година край крайбрежията на Испания в границите на учението „ Болд монарх ”, напомня организация nsn.fm.
Превод: Ганчо Каменарски
 Черноморският флот на Русия се превъоръжава Черноморският флот на Русия се превъоръжава
Черноморският флот на Русия ще получи до края на годината трета фрегата от плана 11356 " Адмирал Макаров ", заяви главнокомандващият н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР