Копродукцията между едни от най-големите медийни и кино компании (Lagardere

...
Копродукцията между едни от най-големите медийни и кино компании (Lagardere
Коментари Харесай

Кои ще бъдат главните герои в криминалния екшън Ускорение

Копродукцията сред едни от най-големите медийни и кино компании (Lagardere Studios Distribution (Франция), Mediaset (Италия), New Films International (САЩ) и Нова Броудкастинг Груп (България)) събира редица родни и непознати звезди в Свети Влас това лято. Криминалният екшън споделя историята на четирима другари, които се впускат в игра на високи скорости, само че играта загрубява и всичко се трансформира във въпрос на живот и гибел в името на другарството.

"Приятелите ще попаднат в обстановка, в която един от тях умира и останалите ще оказват помощ на неговата вдовица и дребния му наследник по-късно. "Ускорение " е, тъй като всичко се върти към автомобилни надпревари. Освен това в живота на героите също се получава един тип ускоряване - започват от нулева точка и форсират до дупка. Историята на сериала е доста човешка - вярата в положителното не умира и другарството е свещено " - разкри извънредни елементи за сериала продуцентът Димитър Митовски.

“Може би тук е моментът да благодаря за поддръжката на нашите сътрудници и спонсори - Община Бургас, Община Несебър, полицията в Несебър и Слънчев бряг, Марина Диневи, братя Диневи, Елените, семейство Арабаджиеви. Без тях този филм нямаше да бъде същият”, добавя още Митовски.

Четиримата основни герои са повече от разнообразни - Макс е интелигентен, внезапен, остроумен, обаятелен и воден от една изгубена обич, само че и от тъмни пристрастености като хазарт. Фабио пък идва от семейство, в което в случай че не си най-хубавият, значи не струваш и има потребност от утвърждение и самопризнание. Винсент е най-откровеният, който не може да крие настроенията си, а Александър Сано влиза в ролята на Рико.

В живота Александър Сано, Алън Капели, Стивън Лутън и Ромейн Леви като че ли се познават от доста години. "На третия ден установихме, че химията сред нас работи. Митковски има страховит усет да събере хора, сред които тази химия ще се получи ", споделя един от основните герои Александър.

В "Ускорение " феновете ще видят още Мариан Вълев, Джон Савидж и чаровната Мариана ди Мартино, която ще се озове в България по обич, само че ще открие огромните страхове и чудовища в живота си - прочувствени и душевни.

Първият сезон включва 12 епизода, а фотосите на сериала ще продължат четири месеца. Голяма част от тях ще се осъществят в България – на Свети Влас и в София, ще бъдат снимани подиуми и в Румъния, Франция, Италия и Израел.

Изпълнението на плана е поверено на Torque Bulgaria. Продуценти на интернационалната продукция са Димитър Митовски и Несим Хасон. Митовски е режисьор на един от най-успешните български филми през последните години - "Мисия Лондон “, и продуцент на известния престъпен сериал "Под прикритие “, а Хасон има дълготраен опит в реализацията и дистрибуцията на доста сполучливи холивудски продукции. Сценарият на "Ускорение " приготвят Георги Иванов, Теодора Маркова и Димитър Митовски, а режисьори са Мартин Макариев, Зоран Петровски и Димитър Митовски.

Феновете, които желаят да станат част от същински екшън и да вдигнат адреналина си, могат да отидат на снимачната площадка през днешния ден до 17.00 ч. в Planet Club, Свети Влас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР