***Копривщица. Държавният глава Румен Радев ще участва в тържественото отбелязване

...
***Копривщица. Държавният глава Румен Радев ще участва в тържественото отбелязване
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 30 април

***
Копривщица. Държавният глава Румен Радев ще взе участие в тържественото отбелязване на 146 години от оповестяването на Априлското въстание в Копривщица. От 20.30 часа на пл. „ 20 април " ще стартира тържествената проверка-заря, където президентът ще одобри почетния строй и ще произнесе слово.

***
София. От 10.00 часа в Нов български университет, департамент „ Право " ще бъде открит форумът „ 30 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ В СЪВЕТА НА ЕВРОПА - ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО, ДЕМОКРАЦИЯ, ПРАВА НА ЧОВЕКА "

***
София. За шеста поредна година Българското сдружение за отбрана на птиците (БДЗП) ще организира акцията „ Ние броим врабчетата. Всички, които желаят да се включат, могат да го създадат бързо и елементарно, като се записват на уеб страницата на акцията vrabcheta.bg.

***
Велико Търново. От 10.00 часа в НЧ „ Възраждане 1908 " с. Българско Сливово ще се организира районен фолклорен фестивал „ От Лазарица до Гергьовден ".

***
Ловеч. От 12.00 часа ще се организира най-голямото съревнование за годината по карате Шинкиокушин. Домакин ще е Карате клуб-Ловеч (Магеранов Дожо) със съдействието на Община Ловеч.

***
Сливен. От 10.00 часа на площад „ Хаджи Димитър " в Сливен колекционери от цялата страна и задгранични посетители се включват в 9-ия ретро церемониал на коли в Сливен.

***
Стара Загора. От 9.00 часа в НЧ „ Св. Климент Охридски " гр. Стара Загора ще бъде открит XXII Национален детски музикално-фолклорен конкурс „ Орфеево изворче ". Официалното разкриване ще бъде в 9:00 часа, а конкурсния ден ще стартира в 9:30 часа. В 19:00 часа ще бъде осъществено награждаване за деня и връчване на стипендии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР