Копенхаген се наложи над Манчестър Юнайтед с 4:3 на Паркен“

...
Копенхаген се наложи над Манчестър Юнайтед с 4:3 на Паркен“
Коментари Харесай

Копенхаген обърна Юнайтед с 4:3, Реал, Арсенал и Байерн биха

Копенхаген се наложи над Манчестър Юнайтед с 4:3 на „ Паркен “ в четвъртия кръг от група „ А “ на Шампионска лига. Юнайтед поведе с 2:0, след това остана с човек по-малко, а след това поведе и с 3:2, само че не съумя да издържи.

Расмус Хьолунд вкара два гола за алените дяволи в 3-ата и 28-ата минута. Между головете мачът беше спрян за 10 минути. Първо на терена нахлу почитател, след това Джони Еванс беше сменен наложително, а по-късно почитател на трибуните трябваше да получи незабавна медицински помощ. После Маркъс Рашфорд получи пряк червен картон в 42-ата минута.

До края на първото полувреме Копенхаген възвърне паритета след головете на Мохамед Елиунуси и Диого Гонсалвеш. Бруно Фернандеш направи 2:3 след тъкмо изпълнена дузпа в 69-ата минута. Лукас Лерагер възвърне равенството в 83-ата минута, а Рууни Барджи вкара победния гол за Копенхаген в 87-ата минута.

В същата група Байерн Мюнхен се наложи над Галатасарай с 2:1 на „ Алианц Арена “. Хари Кейн се разписа на два пъти за баварците в 80-ата и 87-ата минута. След него вкара и Седрик Бакамбу за Галатасарай.

С триумфа Байерн продължава с четири победи в четири мача за елиминациите. Галатасарай остава на трето място с четири точки. Копенхаген е втори също, с четири точки, до момента в който Манчестър Юнайтед остава на дъното с 3 точки.
Реал още веднъж се класира за елиминациите
продължи 100%-овия си връх и за 32-ри път от 32 случая преодоля груповата фаза на Шампионска лига. Това стана факт след 3:0 над Брага на „ Сантяго Бернабеу “. Кралския клуб беше без Джъд Белингам, който има проблем с рамото. Още в четвъртата минута Брага получи дузпа, само че Алваро Джало не съумя да преодолее Андрий Лунин. Реал Мадрид излезе напред в резултата в 27-ата минута посредством Браим Диас. Вторият гол падна в 58-ата минута. Родриго пусна към Валверде, който продължи за Лукас Васкес, а той откри Винисиус – 2:0. Три минути по-късно двойно сред Родриго и Винисиус докара до голна първия за 3:0.

Арсенал победи с 2:0 Севиля и се приближи наточка от елиминационната фаза. Артилеристите поведоха в 30-ата минута с гол на Леандро Тросар след асистенция на Букайо Сака.. Самият Сака повиши на 2:0 в 64-ата минута след пас на Габриел Мартинели.

С триумфа Арсенал събра 9 точки и е първи в класирането, на четири точки пред ПСВ Айндховен и Ланс. Севиля е с две точки на последната позиция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР